Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Paardentrailers projecten

Paardentrailers van Van der Horst

Paardentrailers voor uw paarden, o,a, Cheval Liberte en Ifor Williams. Welke paardentrailer past bij u, uw paard en mogelijkheden?
Wanneer u uw paard(en) wilt vervoeren is een comfortabele paardentrailer van belang. Zowel voor paard als voor bestuurder moet de paardentrailer prettig zijn.

Kies uit trailers van polyester of aluminium, kies ook uit verschillende uitvoeringen zoals 1,5 en 2 paards.

Ifor Williams paardentrailer

Van der Horst heeft een grote voorraad Ifor Williams paardentrailers. De paardentrailers hebben standaard een aluminium bodem. 
De Ifor Williams HB paardentrailers staan al jaren bekend om hun betrouwbaarheid en zijn standaard voorzien van een voorlosser. Bij de nieuwe Ifor Williams HBX heeft u keuze uit een voorlosser of een vaste zadelkamer.
De Ifor Williams HB403 en HBX403 zijn 1,5 paardstrailers. De Ifor Williams paardentrailer HB506, HBE506 en HBX506 kunnen 2 paarden met normale grootte vervoeren. De Ifor Williams paardentrailer HB511 en HBX511 zijn iets langer en breder en hierdoor ideaal voor extra grote paarden.

Cheval Liberte paardentrailer 

Cheval Liberte heeft een breed assortiment paardentrailers. De paardentrailers zijn standaard voorzien van een aluminium bodem.
Cheval Liberte heeft twee 1,5 paardstrailer modellen, namelijk de Gold One en Touring One. Beide paardentrailers hebben een aluminium bodem en wanden en een polyester voorkant en kap. De Cheval Liberte Gold One is optioneel leverbaar met een ingebouwde zadelkamer. En de Cheval Touring One heeft standaard een voorlosser.

Cheval Liberte heeft meerdere 2 paards-uitvoeringen. Cheval Liberte Gold 2 en Gold 3 hebben een aluminium bodem en wanden en een polyester voorkant en kap en hebben optioneel een ingebouwde zadelkamer. De Cheval Liberte Aluline heeft naast een aluminium boden en wanden ook een aluminium voorkant. En is optioneel leverbaar met een ingebouwde zadelkamer. De 2 paardstrailer Touring heeft een uitvoering met een voorlosser en/of een zadelkamer. 
Daarnaast heeft Cheval Liberte de Minimax voor het vervoeren van 3 paarden en Optimax voor 4 paarden. 
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index