Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen merk

Aanhangwagen kopen van Hapert of Henra?

Aanhangwagen kopen van een bepaald merk? Wilt u graag makkelijk en snel aanhangwagens vergelijken? Kies voor de scherpste prijs, beste kwaliteit en goede service en ga naar de website van Van Der Horst Aanhangwagens. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een bekend begrip in Nederland. Door het dealerschap met diverse aanhangwagen producenten hebben wij een prachtig aanbod samengesteld. Zo hebben wij aanhangwagens en paardentrailers van Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams.

Aanhangwagens van Van der Horst

Aanhangwagen kopen van een top merk

Van Der Horst Aanhangwagens is beslist de moeite waard als u een aanhangwagen of paardentrailer wilt kopen van een bepaald merk voor een scherpe prijs. Op deze website treft u een duidelijk overzicht van verschillende aanhangwagens die naar prijsklassen en soort zijn ingedeeld. Wilt u graag een paardentrailer van Ifor Williams of Cheval Liberte? Of een aanhangwagen van Anssems? Bij ons kunt u kiezen uit bakwagens, bagagewagens, gesloten aanhangwagens, plateauwagens, kippers, paardentrailers en nog veel meer. Naast verkoop van deze aanhangwagens kunnen wij deze ook repareren en/of onderhouden.

Aanhangwagen kopen van het merk Henra

Als u een aanhangwagen gaat kopen bij Van Der Horst Aanhangwagens bent u beslist verzekerd van een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij nog andere voordelen zoals:

  • Uitgebreid assortiment
  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Meer dan 300 aanhangwagens op voorraad

Ervaar dit zelf en bekijk de prijzen op onze website. Heeft u speciale wensen of specifieke eisen voor een aanhangwagen? Neem dan eens contact met ons op of kom langs. Check de website voor de contactgegevens en route naar ons bedrijf.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen van Hapert, Henra of een ander merk? Bekijk de website Van Der Horst Aanhangwagens
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index