Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Anssems

Aanhangwagen kopen van het merk Anssems via de website van Van Der Horst Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen van het merk Anssems? Geen tijd om verschillende aanhangwagen bedrijvenlangs te gaan om modellen en prijzen te kunnen vergelijken? Bekijk dan gemakkelijk en snel het aanbod op de website van Van Der Horst Aanhangwagens. Van Der Horst Aanhangwagens heeft naast een aanhangwagen van het merk Anssems nog vele andere merken. Als dealer van Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra, Hulco en Ifor Williams zijn wij in staat aanhangwagens en paardentrailers aan te bieden die aansluiten bij de wensen van de klant en passen binnen het budget. Wilt u graag uw wensen bespreken? Een aanhangwagen kopen van Anssems? Neem contact met ons op.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen kopen van het merk Anssems

Een nieuwe of gebruikte aanhangwagen kopen van het merk Anssems? Van Der Horst Aanhangwagens levert wellicht wat u zoekt. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende merken en soorten zoals:

  • Kippers
  • Plateauwagens
  • Bakwagens 
  • Gesloten aanhangwagens
  • Paardentrailers

Of het nu gaat om een Hapert of een Ifor Williams, wij leveren altijd topkwaliteit. Bekijk ons meest recente aanbod op onze website. Regelmatig hebben wij scherpe kortingen en topaanbiedingen, check regelmatig onze website of kom eens langs voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Op onze website vindt u alle contactgegevens.

Website voor het kopen van een aanhangwagen van Anssems

Van Der Horst Aanhangwagens biedt u de mogelijkheid om aanhangwagens te vergelijken van het merk Anssems. Naast een aanhangwagen van Anssems vindt u bij ons vele andere bekende merken. Zit de door u gewenste aanhangwagen er niet bij? Door middel van speciaalbouw kunnen wij aanhangwagens volledig naar wens aanpassen. Neem gerust contact op om dit te bespreken. Zit uw aanhangwagen er wel bij? Dan is deze vaak direct uit voorraad leverbaar. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuw en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers die direct te leveren zijn.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen van het merk Anssems via de website van aanhangwagen-kopen.com
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

De bladveer assen (paraboolvering) zijn heel sterk en rijden comfortabel.

Hapert premium dealer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2018 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index