Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen? Direct uit voorraad leverbaar bij Van Der Horst Aanhangwagens
Aanhangwagen kopen

Aanhangwagen kopen? Ruim aanbod aan aanhangwagens vind je bij van der Horst!

Wilt u een aanhangwagen kopen? Van Der Horst heeft een ruim aanbod aan aanhangwagens te koop. Bij ons vindt u aanhangwagens tegen de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Koopt u een aanhangwagen bij Van der Horst dan bent u verzekerd van goede service. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat en ons gespecialiseerd hebben in het inkopen, verkopen en onderhouden van aanhangwagens en paardentrailers. Zoekt u een nieuw of gebruikt model? U bent bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring hebben we veel kennis op het gebied van merken, typen en maten. Door de jaren heen is Van der Horst Aanhangwagens B.V. uitgegroeid tot fabrikant speciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagens en paardentrailer merken zoals:

Deze aanhangwagens vindt u op onze site. Ook kunt u langskomen in onze showroom om ze te bekijken.

Koop uw aanhangwagen op maat bij Van der Horst

Bij ons kunt u ook terecht voor een aanhangwagen op maat. Wilt u iets speciaals aan uw aanhangwagen of zoekt u een bepaalde maat? Kom dan eens langs bij Van der Horst. We bekijken samen met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Is uw aanhangwagen kapot of heeft deze een onderhoudsbeurt nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze deskundige en ervaren monteurs hebben ervaring met veel verschillende soorten montages en onderhoudsbeurten.

Verschillende soorten aanhangwagens te koop bij Van der Horst

Van der Horst verkoopt veel verschillende soorten aanhangwagens. Een greep uit ons aanbod:

Neem contact op met Van der Horst voor persoonlijk advies bij het kopen van uw aanhangwagen

Wilt u een aanhangwagen kopen en heeft u advies nodig? Aarzel niet een neem contact met ons op. Wij geven u graag eerlijk en persoonlijk advies. U heeft bij ons keuze uit een uitgebreid assortiment aan aanhangwagens. Heeft u iets speciaals in gedachte of afwijkende maten? Wij verkopen aanhangwagens op maat en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 0348 – 471493 of stuur een email naar info@horstbv.nl. Wij beantwoorden graag uw vraag. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Aanhangwagen kopen

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index