Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen? Direct uit voorraad leverbaar bij Van Der Horst Aanhangwagens
Aanhangwagen kopen

Aanhangwagen kopen? Direct uit voorraad leverbaar bij Van Der Horst Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen? Op zoek naar de scherpste prijs, beste kwaliteit en goede service? Breng dan een bezoekje aan de website Van Der Horst Aanhangwagens. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is hét adres als u een aanhangwagen wilt kopen. Zij zijn al vele jaren actief in het in- en verkopen van zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens en paardentrailers. Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van merken, typen en maten. Door de jaren heen is Van der Horst Aanhangwagens B.V. uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagens en paardentrailer merken, zoals Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams. Deze aanhangwagens vindt u allemaal op onze website.

Bekijk onze aanhangwagens

Aanhangwagen kopen op maat

Als u een aanhangwagen wilt kopen is een bezoekje aan de website van Van Der Horst Aanhangwagens beslist de moeite waard. Wij hebben een divers en breed assortiment op onze website in diverse prijsklassen. Zo kunt u kiezen uit:

Naast de bovenstaande aanhangwagens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor speciaalbouw. Wenst u een aanhangwagen die op maat gemaakt wordt? Bij Van der Horst Aanhangwagens BV hebben wij diverse op maat gemaakte aanhangwagens gemaakt. Bekijk hier de beschikbare modellen.

U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen.

Aanhangwagen kopen voor scherpe prijzen!

Veel klanten kiezen ervoor om een aanhangwagen te kopen via de website van Van Der Horst Aanhangwagens Dit komt mede door de vele voordelen zoals:

 • Eerlijk en persoonlijk advies
 • Uitgebreid assortiment
 • Scherpe prijzen
 • Meer dan 300 aanhangwagens op voorraad

Bekijk onze website en maak een afspraak. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Aanhangwagen kopen

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index