Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aalsmeerderbrug

Aanhangwagen kopen in Aalsmeerderbrug? Bekijk het assortiment bij Van Der Horst Aanhangwagens!

Aanhangwagen kopen in de buurt van Aalsmeerderbrug bij een betrouwbaar en deskundig bedrijf? Aanhangwagen kopen voor een scherpe prijs? Bekijk dan het aanbod aanhangwagens op de website van Van Der Horst Aanhangwagens. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een bekend begrip in Aalsmeerderbrug en omgeving. Als dealer van

 • Anssems
  Dit oorspronkelijk brabantse merk heeft kwaliteit, betrouwbare verkopers, hoogwaaridge service en een goed prijs hoog in het vaandel staan.
 • Cheval Liberte
  Heeft verschillende typen wagens in de collectie, maar de paardentrailers springen hier wel uit!
 • Eduard
  Plateauwagens, Multitransporters, Autotransporters, Kippers of Machinetransporters, de fabriek in België produceert het allemaal.
 • Hapert
  Hapert bestaat al 50 jaar. Zij staan voor de meest duurzame en robuuste aanhangers in Europa.
 • Henra
  Is een echt familie bedrijf! Henckens & Rademaker begonnen in 1832 al, maar het bedrijf ontstond pas écht in 1932! Zij leveren aanhangers tot en met 3500kg!
 • Ifor Williams
  Wij zijn dé locatie van Ifor Williams in Nederland! Het Britse merk heeft al 60 jaar ervaring in het maken van aanhangers.

zijn wij in staat aanhangwagens en trailers aan te bieden van uitstekende kwaliteit. Zoekt u een aanhangwagen die voldoet aan al uw wensen, eisen en voorwaarden? Kom dan langs in de buurt van Aalsmeerderbrug of bekijk onze website.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen kopen in de regio Aalsmeerderbrug

Voor het kopen van een nieuwe of gebruikte aanhangwagen in de buurt van Aalsmeerderbrug bent u bij Van Der Horst Aanhangwagens aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals:

Maar ook paardentrailers hebben wij op voorraad. Het recente aanbod kunt u bekijken op onze website of op onze locatie in de buurt van Aalsmeerderbrug.

Het adres in de regio Aalsmeerderbrug voor het kopen van een aanhangwagen

Van Der Horst Aanhangwagens is hét adres in de buurt van Aalsmeerderbrug voor het kopen van een aanhangwagen. Bij ons vindt u alle bekende en goede merken, zoals Hapert, Anssems, ifor Williams. Als specialist in het bieden van transportoplossingen leveren wij graag passende aanhangwagens. Indien gewenst kunnen we aanpassingen doen zodat u een aanhangwagen koopt die volledig bij uw wensen past. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuw en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Aalsmeerderbrug? Bekijk het assortiment online via aanhangwagen-kopen.com
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index