Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Katwijk? Bekijk het assortiment online via Van Der Horst Aanhangwagens
Katwijk

Aanhangwagen kopen in de buurt van Katwijk? Bekijk het assortiment online via Van Der Horst Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen in de buurt van Katwijk bij een betrouwbaar en deskundig bedrijf? Aanhangwagen kopen voor een scherpe prijs? Bekijk dan het aanbod aanhangwagens op de website van Van Der Horst Aanhangwagens.

Of u nu kleine of grote dingen wenst te vervoeren. Dagelijks of minder frequent? Van Der Horst Aanhangwagens heeft voor elke type vervoer een passende aanhangwagen. Wij informeren en adviseren u graag in het maken van uw keuze.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een bekend begrip in Katwijk en omgeving. Als dealer van:

zijn wij in staat aanhangwagens en trailers aan te bieden van uitstekende kwaliteit en in alle typen en modellen denkbaar.

Zoekt u een aanhangwagen die voldoet aan al uw wensen, eisen en voorwaarden? Kom dan langs in de buurt van Katwijk of bekijk onze website.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen kopen in de regio Katwijk

Voor het kopen van een nieuwe of gebruikte aanhangwagen in de buurt van Katwijk bent u bij Van Der Horst Aanhangwagens aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals:

  • Plateauwagens
  • Kippers
  • Multitransporters
  • Bakwagens
  • Bagagewagens
  • Gesloten aanhangwagens
  • Machinetransporters

Maar ook paardentrailers hebben wij op voorraad. Het recente aanbod kunt u bekijken op onze website of op onze locatie in de buurt van Katwijk. Of u nu één of meerdere paarden tegelijkerijd mee op stap neemt, u vindt een passende trailer bij Van Der Horst Aanhanwagens.

Het adres in de regio Katwijk voor het kopen van een aanhangwagen

Van Der Horst Aanhangwagens is hét adres in de buurt van Katwijk voor het kopen van een aanhangwagen. Bij ons vindt u alle bekende en goede merken, zoals Hapert, Anssems, ifor Williams. Als specialist in het bieden van transportoplossingen leveren wij graag passende aanhangwagens. Indien gewenst kunnen we aanpassingen doen zodat u een aanhangwagen koopt die volledig bij uw wensen past. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuw en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Aanhangwagen kopen | Katwijk

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index