Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Lopikerkapel

Koop uw aanhangwagen bij een betrouwbaar en deskundig bedrijf in de buurt van Lopikerkapel!

Overweegt u een nieuwe aanhangwagen te kopen in de buurt van Lopikerkapel? Dan zijn er vast een aantal punten die belangrijk voor uw zijn. Zoals een betrouwbaar en deskundig bedrijf die aanhangwagens levert tegen een scherpe prijs. Wij zijn van der Horst Aanhangwagens en wij voldoen aan deze criteria! Op onze webiste vind u een ruim assortiment van aanhangwagens die wij te koop aanbieden. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een begrip in Lopikerkapel en omgeving als u een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer wilt kopen. Wij zijn dealer van Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra, Hulco en Ifor Williams en zo bent u verzekerd van een aanhangwagen of trailer van uitstekende kwaliteit. Heeft u specifieke wensen, eisen of voorwaarden voor de aanhangwagen die u wilt kopen? Neem dan vandaag nog contact op met ons of kom langs in de buurt van Lopikerkapel. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een passende aanhangwagen.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen kopen in de regio Lopikerkapel

Voor het kopen van een nieuwe of gebruikte aanhangwagen in de buurt van Lopikerkapel bent u bij Van Der Horst Aanhangwagens aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals:

  • Plateauwagens
  • Kippers
  • Multitransporters
  • Bakwagens
  • Bagagewagens
  • Gesloten aanhangwagens
  • Machinetransporters

Maar ook paardentrailers hebben wij op voorraad. Het recente aanbod kunt u bekijken op onze website of op onze locatie in de buurt van Lopikerkapel.

Het adres in de regio Lopikerkapel voor het kopen van een aanhangwagen

Van Der Horst Aanhangwagens is hét adres in de buurt van Lopikerkapel voor het kopen van een aanhangwagen. Bij ons vindt u alle bekende en goede merken, zoals Hapert, Anssems, ifor Williams. Als specialist in het bieden van transportoplossingen leveren wij graag passende aanhangwagens. Indien gewenst kunnen we aanpassingen doen zodat u een aanhangwagen koopt die volledig bij uw wensen past. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuw en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Lopikerkapel? Bekijk het assortiment online via aanhangwagen-kopen.com
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index