Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Overijssel

Aanhangwagen kopen in regio Overijssel doet u bij Van Der Horst Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen voor het vervoeren van paarden, auto's, bage of goederen? Uit Overijssel komen veel klanten van Van Der Horst Aanhangwagens. Wij adviseren menig klant bij de keuze op het gebied van een aanhangwagen kopen. De ene klant weet precies wat hij wil, zo zien wij veel Anssems plateauwagens naar Overijssel rijden. Maar het gebeurt ook regelmatig dat we klanten krijgen die zoekende zijn naar een goede aanhangwagen voor hun branche. Wij denken dan graag mee en geven advies.

Het meedenken en adviseren voor de aankoop van een aanhangwagen is één van de genoemde voordelen de wij terug horen van onze klanten uit Overijssel. Verder hebben wij een breed assortiment, dit maakt kiezen niet makkelijker maar betekent wel dat u altijd een aanhangwagen koopt die precies aan uw eisen voldoet.

Aanhangwagen kopen voor een scherpe prijs? Bekijk snel het aanbod aanhangwagens op de website van Van Der Horst Aanhangwagens. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is uitgegroeid tot een bekend begrip in Overijssel op gebied van aanhangers en paarderntrailers.

Als dealer van Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra, Hulco en Ifor Williams zijn wij in staat aanhangwagens en trailers aan te bieden van uitstekende kwaliteit. Zoekt u een aanhangwagen die voldoet aan al uw wensen, eisen en voorwaarden? Kom dan langs in de buurt van Overijssel of bekijk onze website.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen kopen in de regio Overijssel

Aanhangwagens kunt zowel nieuw als tweedehands kopen bij Van Der Horst. Soms is het fijn om een budgetvriendelijkere aanhangwagen te kopen, kies dan uit onze gebruikte aanhangwagen collectie. Aan de andere kant zijn de nieuwste aanhanwagens voorzien van de nieuwste snufjes en technieken waardoor deze erg interessant kunnen zijn voor u.
Voor het kopen van een nieuwe of gebruikte aanhangwagen in de buurt van Overijssel bent u bij Van Der Horst Aanhangwagens aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals:

Maar ook paardentrailers hebben wij op voorraad. Het recente aanbod kunt u bekijken op onze website of op onze locatie in de buurt van Overijssel.

Koop uw aanhangwagen bij van der Horst en geniet in Overijssel

Van Der Horst Aanhangwagens is hét adres in de buurt van Overijssel voor het kopen van een aanhangwagen. Bij ons vindt u alle bekende en goede merken, zoals Hapert, Anssems, ifor Williams. Als specialist in het bieden van transportoplossingen leveren wij graag passende aanhangwagens. Indien gewenst kunnen we aanpassingen doen zodat u een aanhangwagen koopt die volledig bij uw wensen past. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuw en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Overijssel? Bekijk het assortiment online via aanhangwagen-kopen.com
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index