Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Utrecht? Bekijk het assortiment online via Van Der Horst Aanhangwagens
Utrecht

Aanhangwagen kopen in Utrecht bij Van der Horst Aanhangwagens 

Het vervoeren van goederen of materieel kan essentieel zijn voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden. Of het nu gaat om het verplaatsen van meubels, het vervoeren van bouwmaterialen, of het meenemen van recreatieve uitrusting voor een weekendje weg, een aanhangwagen kopen in de buurt van Utrecht kan een praktische en efficiënte oplossing bieden. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring weten we hoe we tot de juiste oplossing moeten komen. Laat ons weten waar u de aanhanger voor gaat gebruiken en kom met ons in contact. We leggen u graag de onderlinge verschillen uit. 

Aanhangwagen prijzen binnen uw budget: Vraag direct een offerte aan 

Een aanhangwagen kopen bij een aanhangwagen specialist nabij Utrecht die eerlijke en scherpe prijzen biedt? Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands oplossing voor het vervoeren van grote of zware items? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Onze website biedt een gedetailleerd overzicht van diverse modellen, allemaal beschikbaar met aantrekkelijke aanbiedingen. Met een voorraad van meer dan 300 items kunnen wij snel leveren. Het gemak van onze website ligt in de mogelijkheid om eenvoudig verschillende modellen te vergelijken. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Onze gepassioneerde experts hebben uitgebreide kennis over onze producten en aanhangwagen prijzen, en staan klaar om u te helpen met uw keuze. 

Kom bij ons langs om te vergelijken en de juiste keuze te maken, of vraag ons om een offerte. Hoe meer informatie u ons geeft, hoe gedetailleerder onze prijsopgave wordt. Vertel ons of we in de prijsopgave onderdelen moeten meenemen, dan komen wij met een heldere offerte. 

Verschillende soorten aanhangwagens te koop, van plateauwagens tot bakwagens

Geen transportvraag is ons te gek. Er zijn verschillende soorten aanhangwagens te koop voor het vervoer van dieren en materialen. Bij Van der Horst Aanhangwagens bv nabij Utrecht kiest u de ideale: 

Aanhangwagen kopen? Wij helpen u met montage en onderhoud  

Wilt u een aanhangwagen kopen nabij Utrecht? Van Der Horst heeft een ruim aanbod aan aanhangwagens te koop. Na de aankoop blijven wij u helpen. Laat de montage en onderhoud van uw aanhangwagen aan ons over. Een onbezorgde rit vraagt om onze kennis en ervaring. 

Welke merken aanhangwagens zijn er? Ontdek het bij Van der Horst Aanhangwagens 

Zoals bij elk transportmiddel is er ook bij het kopen van een aanhangwagen sprake van een groot aantal merken. We zijn een RDW-erkend bedrijf en ons assortiment is samengesteld uit de merken: 

Kies uw favoriete merk aanhangwagen of laat u adviseren door onze medewerkers. Vul ons contactformulier in en ontvang alle benodigde informatie. Laat de betaalbaarheid van ons aanbod u overtuigen. 

Aanhangwagen te koop. Vraag een offerte aan voor aanhangwagen prijzen 

Onze aanhangwagen prijzen zijn scherp en helder. Toch loont het zich om ook een kijkje te nemen bij onze aanbiedingen aanhangwagens. Het extra geld dat u hiermee bespaart, kunt u gebruiken voor het onderhoud van uw aanhangwagen in Utrecht. Heeft u nog vragen of wilt u een aanhangwagen kopen? Laat het ons weten, Van der Horst Aanhangwagens staat graag voor u klaar! 

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Aanhangwagen kopen | Utrecht

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index