Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Woerden? Bekijk het assortiment online via Van Der Horst Aanhangwagens
Woerden

Wilt u een aanhangwagen kopen in de buurt van Woerden?  

Of het nu gaat om persoonlijk gebruik of voor uw professionele behoeften, het vervoeren van goederen en materieel kan van cruciaal belang zijn. Of het nu gaat om het verplaatsen van meubels, het transporteren van bouwmaterialen of het meenemen van recreatieve uitrusting voor een weekendje weg, een aanhangwagen kopen in de buurt van Woerden biedt een praktische en efficiënte oplossing. Bij Van der Horst Aanhangwagens, een familiebedrijf met een schat aan ervaring, begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken. Vertel ons waarvoor u de aanhanger nodig heeft en neem contact met ons op. We staan klaar om de verschillende opties met u te bespreken. 

Vraag een offerte aan: Aanhangwagen prijzen voor elk budget 

Wilt u een aanhangwagen kopen bij een specialist in de buurt van Woerden met eerlijke en concurrerende prijzen? Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands oplossing voor het vervoeren van grote of zware ladingen, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan aantrekkelijke aanhangwagen prijzen. Onze website biedt een gedetailleerd overzicht van diverse modellen, allemaal beschikbaar met interessante aanbiedingen. Met meer dan 300 items op voorraad, kunnen wij snel leveren. Onze website maakt het gemakkelijk om verschillende modellen te vergelijken. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Onze toegewijde experts hebben uitgebreide kennis van onze producten en prijzen, en staan klaar om u te helpen bij uw keuze. 

Bezoek ons om te vergelijken en de juiste beslissing te nemen, of vraag een offerte aan. Hoe meer informatie u met ons deelt, des te nauwkeuriger kunnen wij u een prijsopgave bieden. Vertel ons welke onderdelen u in de offerte wilt opnemen, en wij zorgen voor een duidelijke en gedetailleerde offerte. 

Aanhangwagen kopen? – Ontdek diverse soorten aanhangwagens 

Bij Van der Horst Aanhangwagens bv nabij Woerden vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten aanhangwagens te koop, geschikt voor het transporteren van zowel goederen als dieren. Onze selectie omvat onder andere: 

Montage en onderhoud van uw aanhangwagen  

Wilt u een aanhangwagen kopen in de buurt van Woerden? Dan heeft Van der Horst een uitgebreid assortiment aanhangwagens te koop. We blijven u graag ondersteunen na uw aankoop door montage en onderhoud van uw aanhangwagen te verzorgen. Een zorgeloze rit vereist onze expertise en ervaring. 

Ontdek de verschillende merken aanhangwagens bij Van der Horst Aanhangwagens 

Net als bij elk ander transportmiddel zijn er talloze merken beschikbaar als u een aanhangwagen wilt kopen. Als een RDW-erkend bedrijf bieden wij een assortiment aan van gerenommeerde merken aanhangwagens, waaronder: 

Laat u adviseren door onze medewerkers of kies uw favoriete merk aanhangwagen. Vul ons contactformulier in en ontvang alle benodigde informatie. Laat de betaalbaarheid van ons aanbod u overtuigen. 

Aanhangwagen te koop. Vraag nu een offerte aan voor aanhangwagen prijzen 

Onze aanhangwagen prijzen zijn concurrerend en transparant. Toch loont het de moeite om onze aanbiedingen voor aanhangwagens te bekijken. Het extra geld dat u hiermee bespaart, kunt u investeren in het onderhoud van uw aanhangwagen in Woerden. Wilt u een aanhangwagen kopen? Bekijk snel of uw aanhangwagen te koop staat. Heeft u vragen? Laat het ons weten, Van der Horst Aanhangwagens staat altijd voor u klaar! 

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Aanhangwagen kopen | Woerden

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index