Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Alkmaar

Aanhangwagens van Van Der Horst koopt u voor scherpe prijzen

Aanhangwagen voor scherpe prijzen vinden in de buurt van Alkmaar? Een praktische transportoplossing nodig voor het vervoeren van ladingen? Bekijk dan eens het aanbod aanhangwagens op de website van Van Der Horst Aanhangwagens. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een website ontwikkelt waar onze klanten overzichtelijk verschillende aanhangwagens en hun prijzen kunnen bekijken. Doordat wij al vele jaren ervaring hebben in het in- en verkopen van aanhangwagens, hebben wij een mooi assortiment samengesteld. Wilt u deze graag bekijken? Dan kunt u ook bij ons langskomen in de buurt van Alkmaar. Als familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagens en paardentrailers.

Alle soorten aanhangwagens voor eerlijke prijzen in de regio Alkmaar

Aanhangwagens voor eerlijke prijzen kopen in Alkmaar en omgeving? Kies voor een nieuwe aanhanger of een tweedehandse versie. Bij Van Der Horst Aahangwagens, koopt u verschillende aanhangers voor aantrekkelijke prijzenén kiest u uit velen soorten en maten aanhangers. Zo hebben wij:

Naast de velen modellen die wij in ons assortiment hebben opgenomen, hebben wij ook verscheidene merken opgenomen in onze webshop.

Kies bijvoorbeeld voor Aanhangwagens met mooie prijzen van Anssems voor duurzaamheid en een luxe standaard uitvoering. Of heeft u liever aanhangwagens van het merk Eduard? En gaat u voor een aanhanger waarbij prijs en kwaliteit in perfecte balans liggen?

Aanhangwagen prijzen vergelijken

Aanhangwagen prijzen zijn bij Van Der Horst in goede balans ten opzichte van de kwaliteit en het advies vanuit ons team. Veel klanten in Alkmaar en omgeving hebben hun weg voor aanhangwagens dan ook naar ons weten te vinden door de goede prijzen. Daarbij kunt u bij ons ten alle tijden terecht voor eerlijk en persoonlijk advies. Hierop kunt u uw keuze voor de juiste aanhangwagen bouwen. U kiest bij van der Horst uit een uitgebreid assortiment, wij hebben namelijk meer dan 300 aanhangwagens op voorraad. Doordat wij aanhangwagens van verschillende merken aanbieden, is ons assortiment erg breed opgezet . We hebben aanhangers voor een laag budget en basis benodigdheden en tegelijkertijd aanhangwagens uit een hoger klassement met meer technieken en betere prestaties.

Benieuwd naar het aanbod? Kijk dan op de website van Van Der Horst Aanhangwagens of kom bij ons langs in de buurt van Alkmaar.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen voor scherpe prijzen bij Van Der Horst Aanhangwagens vlakbij Alkmaar
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index