Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen

Nieuwe aanhangwagen kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen? Bij Van der Horst bent u verzekerd van een aanhangwagen van de hoogste kwaliteit. Jarenlange ervaring en informatie omtrent het inkopen en verkopen van gebruikte en nieuwe aanhangwagens is wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze ervaring bieden wij onze klanten een aanhangwagen die aansluit bij alle behoeften. Eerst horen we graag uw wensen zodat we het juiste type aanhangwagen voor u kunnen samenstellen. Bij een type aanhangwagen kunt u denken aan plateauwagen, bakwagen, kipper, machinetransporter, gesloten aanhangwagen of een paardentrailer. We gaan voor u aan de slag en selecteren het juiste type aanhangwagen die perfect aansluit bij u en uw werkzaamheden.

Wij bieden aanhangwagens aan van de volgende merken:

Elk aanhangwagen merk dat wij aanbieden heeft zo zijn eigen voordelen. De geselecteerde topmerken zijn zorgvuldig door ons gekozen, zodat wij alleen de beste kwaliteit merken aanhangwagens kunnen leveren. Wij bieden aanhangwagens in verschillende hoogtes en breedtes en met verschillende assen die open of gesloten kunnen zijn. Bent u benieuwd naar de voordelen van de afzonderlijke aanhangwagens? Neem dan eens contact met ons op of bekijk het assortiment.

Specifieke wensen voor uw aanhangwagen?

Doordat wij een divers aanbod aan merken van aanhangwagens bieden, kunnen we u ook voorzien in specifieke wensen voor een aanhangwagen. Heeft u bijvoorbeeld een bepaald type uitvoering, breedtemaat of een bepaald laadvermogen nodig? Dat is geen probleem bij Van der Horst. Ook hebben we veel onderdelen op voorraad, zodat we u altijd kunnen voorzien van alle benodigdheden rondom een aanhangwagen.

Meer dan alleen aanhangwagens

Wist u dat wij naast aanhangwagens ook montage en onderhoud aan uw aanhangwagen aanbieden? Door een divers aanbod te bieden aan verschillende aanhangwagens, zorgen we ervoor dat we de beste service kunnen bieden naar onze klant. U bent bij Van der Horst aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een aanhangwagen en meer. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag klaar voor onze klanten.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Aanhangwagen

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index