Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Eduard

Eduard aanhangwagens te koop bij Van Der Horst

Wilt u een nieuwe aanhangwagen? Van Der Horst verkoopt aanhangwagens van het topmerk Eduard. Wij zijn een bedrijf dat zich al jarenlang heeft gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van verschillende soorten aanhangwagens. Klantvriendelijkheid en persoonlijk contact met de klanten vinden we erg belangrijk. Van Der Vorst helpt u graag met het kopen van een Eduard aanhangwagen. Er zijn diverse aanhangwagens van dit merk te koop bij ons. Een greep uit ons aanbod:

  • Eduard plateauwagen ongeremde enkelklasse
  • Eduard multitransporter
  • Eduard autotransporter
  • Euduard achterwaartse kippers
  • Eduard 3-zijdige kippers

Heeft u vragen over een bepaalde aanhangwagen? Wilt u een model met specifieke lengte en breedte maten? Of heeft u andere specifieke wensen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. De ervaren verkopers van Van Der Horst helpen u graag met het adviseren om een geschikte (Eduard) aanhangwagen te kopen. Is er niks passends van dit merk? Wij verkopen ook andere topmerken.

Wat zijn goede aanhangwagen merken?

Bij Van Der Horst willen we u een ruim assortiment aanhangwagens kunnen aanbieden. Naast het kwalitatief goede merk Eduard verkopen we ook andere topmerken zoals:

Als u bij Van Der Horst uw aanhangwagen koopt bent u verzekerd van degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

Is uw aanhangwagen kapot en heeft u een nieuw onderdeel nodig? Geen probleem, we verkopen en monteren de aanhangwagen onderdelen voor u. Sommige onderdelen hebben wij standaard op voorraad.

Neem contact op met Van Der Horst voor een (Eduard) aanhangwagen

Van Der Horst verkoopt Eduard aanhangwagens waar we u veel informatie over kunnen geven. Wilt u meer weten over één van onze aanhangwagens? Bel naar 0348 – 471493, vul ons contactformulier hier in. U kunt ook een email sturen naar info@horstbv.nl. Wilt u liever de aanhangwagens bekijken? Kom onze showroom eens bezoeken, waar we u graag ontvangen met een kopje thee of koffie.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Aanhangwagen | Eduard

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index