Navigatie

Aanhangwagens in de buurt van Rhenen voor elk soort transport

Aanhangwagens in de buurt van Rhenen voor elk transportprobleem

Wilt u een nieuwe aanhangwagen kopen bij een betrouwbare specialist in de buurt van Rhenen? Zoekt u een middel om waardevolle ladingen veilig van A naar B te vervoeren? Voor het kopen van een nieuwe aanhangwagen in de buurt van Rhenen is Van der Horst beslist uw aangewezen partner. Van der Horst is hét adres voor het kopen van zowel een nieuwe als een gebruikte aanhangwagen en bekend in Rhenen en omstreken. Wij werken met een vast team personeel die op de hoogte is van de eisen en regels rondom aanhangwagens. Wanneer u een aanhangwagen wilt kopen in de buurt van Rhenen is het belangrijk u goed te laten informeren. Door ons ruime aanbod vindt u bij ons altijd een aanhangwagen die voldoet aan uw wensen. Wij leveren bekende merken zoals Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra, Hulco en Ifor Williams. Welke aanhanger u ook kiest in de buurt van Rhenen, alle merken staan garant voor kwaliteit. Op elk transportvraagstuk geven wij met ons aanbod een passend antwoord.

Soorten aanhangwagens

Op de website van Van der Horst treft u een beknopt overzicht met aanhangwagens aan. Wanneer u graag een nieuwe of gebruikte aanhangwagen wilt kopen in de buurt van Rhenen kunt u alvast inspiratie opdoen via onze website. Zo vindt u hier:

Maar ook koelwagens, schamelwagens en plateauwagens bieden wij aan. U kunt kiezen uit verschillende hoogtes, breedtes, open of gesloten en aantal assen. Doordat wij dealer zijn van diverse topmerken vindt u bij ons altijd een aanhangwagen in de buurt van Rhenen die jarenlang meegaat. Heeft u minder te besteden? Wilt u toch graag een goede aanhangwagen kopen in de buurt van Rhenen. Regelmatig bieden wij in goede staat verkerende gebruikte aanhangwagens aan. Deze worden door ons gecontroleerd en onderhouden zodat u er vervolgens weer jarenlang mee vooruit kunt.

Waarom aanhangwagens van Van der Horst?

Als u een aanhangwagen wilt kopen in de omgeving van Rhenen is Van der Horst hét adres waar u terecht kunt. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948. Door de jaren heen zijn wij een waar begrip geworden in de omgeving en ver daarbuiten. Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en doen dan ook alles wat we zeggen. Met een ruime voorraad verzekeren wij u van snelle levering en hoogwaardige service.

Advies over aanhangwagens

Weet u niet precies welke aanhangwagen u nodig heeft in de buurt van Rhenen? Graag nodigen wij u uit. Tijdens een kennismaking luisteren we naar uw wensen en eisen en geven we een advies op maat. U wilt immers een aanhangwagen in de buurt van Rhenen die volledig past bij het doel waarvoor u deze nodig hebt.

Laat uw reactie achter

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap