Navigatie

Anssems aanhangwagens in de buurt van Alphen aan den Rijn voor elk doel te gebruiken

Anssems aanhangwagens in de buurt van Alphen aan den Rijn bij Van der Horst

Recent gedacht aan een Anssems aanhangwagen, om deze aan te schaffen? Kom dan het aanbod Anssems aanhangwagens bekijken bij Van der Horst in de buurt van Alphen aan den Rijn. Van der Horst is al vele jaren hét adres van Alphen aan den Rijn en omgeving waar u Anssems aanhangwagens kunt kopen. Wij zijn dealer van Anssems aanhangwagens en bieden deze aan in Alphen aan den Rijn en omgeving. Anssems aanhangwagens zijn verkrijgbaar sinds 1977 en verkrijgbaar in verschillende soorten. Alle Anssems aanhangwagens zijn van een zeer degelijke kwaliteit. De productlijn voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo hebben Anssems aanhangwagens een licht maar sterk chassis afgewerkt met degelijke assen, verlichting en allerlei handige details. Ze hebben de reputatie van een onverslijtbare aanhangwagen. Anssems aanhangwagens hebben een unieke lage prijs door de goed ontwikkelde productiemethode en optimale gebruikmaking van automatiseringstechnieken. Bent u benieuwd naar de soorten Anssems aanhangwagens die wij aanbieden in de buurt van Alphen aan den Rijn? Kom dan bij ons langs. Wij laten u graag de Anssems aanhangwagens zien die wij aanbieden in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Anssems aanhangwagens: solide, sterke aanhangwagens.

Bij Anssems aanhangwagens is een hoge prioriteit gegeven aan:

  • stabiliteit
  • veiligheid
  • optimaal laadvermogen
  • multifunctionaliteit
  • gebruiksgemak

Zo hebben wij de GT line Anssems aanhangwagens in de buurt van Alphen aan den Rijn die voor verschillende doelen te gebruiken zijn. Deze Anssems Aanhangwagens hebben een straks modern design en zijn gemaakt van een krachtige aluminium constructie. Deze Anssems aanhangwagens verkopen wij veel aan klanten in Alphen aan den Rijn en omgeving door de kwaliteit en de unieke eigenschappen waardoor deze bijdraagt aan optimaal gebruiksgemak. Heeft u specifieke wensen? Kom dan langs in de buurt van Alphen aan den Rijn om deze te bespreken. Anssems aanhangwagens worden in verschillende uitvoeringen gemaakt zodat wij aan meerdere wensen kunnen voldoen.

Anssems aanhangwagens voor een goede prijs

Anssems aanhangwagens die wij aanbieden in de buurt van Alphen aan den Rijn staan bekend om de goede prijs. Doordat de fabrikant gebruik maakt van moderne productielijnen kunnen zij deze tegen een scherpe prijs bouwen, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Anssems aanhangwagens zijn aanhangwagens die werkelijk voor elk doel te gebruiken zijn! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en soorten Anssems aanhangwagens die wij aanbieden in de buurt van Alphen aan den Rijn? Kijkt u verder rond op onze website of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van Anssems aanhangwagens.

Laat uw reactie achter

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap