Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Biezenmortel

Autotransporters in regio Biezenmortel verkrijgbaar van Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams

Zoekt u autotransporters of een autoambulance die speciaal ontworpen is voor het vervoeren van voertuigen? Heeft u specifieke wensen op het gebied van afmetingen en laadvermogens? Van der Horst Aanhangwagens B.V. nodigt u van harte uit in de showroom voor het bekijken van het assortiment met autotransporters in de buurt van Biezenmortel. Als familiebedrijf zijn wij al sinds 1948 actief in het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte autotransporters en andere aanhangwagens in de buurt van Biezenmortel. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en expertise om onze klanten te voorzien van aanhangwagens op maat. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is dealer van autotransporters in de buurt van Biezenmortel van de merken Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams. Tevens beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats waar wij onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren aan autotransporters in de buurt van Biezenmortel. Heeft u vragen over verkoop van autotransporters in de buurt van Biezenmortel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Door de jaren heen is Van der Horst Aanhangwagens B.V. uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagen- en paardentrailermerken.

Autotransporter Hapert AT leverbaar in Biezenmortel

Van der Horst Aanhangwagens B.V. is aanbieder van autotransporters van het merk Hapert in de buurt van Biezenmortel. Een bekend model dat wij verkopen is het Hapert AT autotransporter model. Deze autotransporters die wij verkopen in de buurt van Biezenmortel hebben de volgende kenmerken:

  • Maten: 405 cm x 201 cm
  • Laadvloerhoogte: 61 cm
  • Bruto laadvermogen: 2.700 kg
  • Aantal assen: 2

Daarnaast beschikken deze autotransporters in de buurt van Biezenmortel over een compleet gegalvaniseerd chassis, 2 oprijbanen van 400 x 60 cm, een antislip profiel en geperforeerde gaten voor eenvoudige montage van wielkeggen en spanbanden. Wilt u ook graag wielkeggen en wielspanbanden bij de autotransporters bestellen? Van der Horst Aanhangwagens B.V. maakt dit mogelijk.

Autotransporters service in regio Biezenmortel

Van der Horst Aanhangwagens B.V. biedt meer dan transport alleen. Met ons team, kennis, ervaring en materiaal kunnen wij ook onderhoud en reparatie uitvoeren aan autotransporters in de buurt van Biezenmortel. Alle service onder één dak. Het team van Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft veel in huis. Door de kennis van autotransporters in de buurt van Biezenmortel kunnen wij onze klanten voorzien van advies.

Autotransporters in diverse modellen bij Van der Horst in Biezenmortel

Autotransporters die wij verkopen in de buurt van Biezenmortel zijn verkrijgbaar in diverse soorten en uitvoeringen. Doordat elk merk dat wij aanbieden eigen sterke modellen heeft, vindt u er altijd één die bij uw wensen past. Graag laten wij u de verschillende autotransporters zien bij onze vestiging in de buurt van Biezenmortel. Wij hebben een breed assortiment beschikbaar voor uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Doordat we naast onze dealerschap van diverse merken ook speciaalbouw doen, is bij ons praktisch alles mogelijk.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Autotransporters in regio Biezenmortel verkrijgbaar van Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2019 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index