Navigatie

Autotransporters in de buurt van De Meern van Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams

Autotransporters in de buurt van De Meern van Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams

Zoekt u een autotransporter of autoambulance die speciaal ontworpen is voor het vervoeren van voertuigen? Heeft u specifieke wensen op het gebied van afmetingen en laadvermogens? Van der Horst Aanhangwagens B.V. nodigt u van harte uit in de showroom voor het bekijken van het assortiment met autotransporters in de buurt van De Meern. Als familiebedrijf zijn wij al sinds 1948 actief in het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte autotransporters en andere aanhangwagens in de buurt van De Meern. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en expertise om onze klanten te voorzien van aanhangwagens op maat. Van der Horst Aanhangwagens B.V.  is dealer van autotransporters in de buurt van De Meern van de merken EduardHapertHenra en Ifor Williams. Tevens beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats waar wij onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren aan autotransporters in de buurt van De Meern. Heeft u vragen over verkoop van autotransporters in de buurt van De Meern? Neem vrijblijvend contact met ons op. Door de jaren heen is Van der Horst Aanhangwagens B.V. uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagen- en paardentrailermerken.

Hapert AT autotransporter

Van der Horst Aanhangwagens B.V. is aanbieder van autotransporters van het merk Hapert in de buurt van De Meern. Een bekend model dat wij verkopen is het Hapert AT autotransporter model. Deze autotransporters die wij verkopen in de buurt van De Meern hebben de volgende kenmerken:

  • Maten: 405 cm x 201 cm
  • Laadvloerhoogte: 61 cm
  • Bruto laadvermogen: 2.700 kg
  • Aantal assen: 2

Daarnaast beschikken deze autotransporters in de buurt van De Meern over een compleet gegalvaniseerd chassis, 2 oprijbanen van 400 x 60 cm,  een antislip profiel en geperforeerde gaten voor eenvoudige montage van wielkeggen en spanbanden. Wilt u ook graag wielkeggen en wielspanbanden bij de autotransporters bestellen? Van der Horst Aanhangwagens B.V. maakt dit mogelijk.

Service op het gebied van autotransporters

Van der Horst Aanhangwagens B.V. biedt meer dan transport alleen. Met ons team, kennis, ervaring en materiaal kunnen wij ook onderhoud en reparatie uitvoeren aan autotransporters in de buurt van De Meern. Alle service onder één dak. Het team van Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft veel in huis. Door de kennis van autotransporters in de buurt van De Meern kunnen wij onze klanten voorzien van advies.

Modellen autotransporters

Autotransporters die wij verkopen in de buurt van De Meern zijn verkrijgbaar in diverse soorten en uitvoeringen. Doordat elk merk dat wij aanbieden eigen sterke modellen heeft, vindt u er altijd één die bij uw wensen past. Graag laten wij u de verschillende autotransporters zien bij onze vestiging in de buurt van De Meern. Wij hebben een breed assortiment beschikbaar voor uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Bekijk ook eens de video op ons YouTube kanaal.  Doordat we naast onze dealerschap van diverse merken ook speciaalbouw doen, is bij ons praktisch alles mogelijk.

Laat uw reactie achter

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap