Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ons ruime aanbod bakwagens bekijken?
Bakwagens

Ons ruime aanbod bakwagens bekijken?

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in bakwagens? Wilt u een nieuwe of gebruikte bakwagen kopen? Van der Horst nodigt u van harte uit om het aanbod bakwagens te komen bekijken. Van der Horst is hét aanhangerbedrijf van de omgeving dat al vele jaren klanten van dienst is met aanhangwagens en bakwagens. Bent u benieuwd naar de soorten en modellen bakwagens die wij in ons assortiment hebben? Kom dan bij ons langs. Tevens beschikken wij over een groot assortiment onderdelen voor bakwagens van elk merk, zoals:

 • Disselslot
 • Vlakzeil
 • Huif
 • Reling
 • Opklapneuswiel

Alle bakwagens van Van der Horst bekijken

Diverse varianten bakwagens

Wij laten u graag bakwagens zien en lichten u de verschillen toe. Bakwagens zijn ook wel klassieke vrachtwagens met een cabine en een laadbak. Onze bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Wilt u een bakwagen die gemakkelijk aan de zijkant open gemaakt kan worden? Kies dan voor de schuifzeilen. Naast keuze in verschillende opties hebben wij bakwagens van verschillende merken Anssems, Hapert en Henra. Bekijk een video van de Hapert bakwagen op ons YouTube kanaal. Wilt u veilig, probleemloos en op een betaalbare manier goederen kunnen vervoeren? Ga dan voor een aantrekkelijk geprijste bakwagens bij Van der Horst. Van der Horst onderscheid zich in kwalitatief hoogwaardige bakwagens voor eerlijke prijzen. Daarnaast weten wij als geen ander hoe belangrijk gebruiksvriendelijkheid is. Deze kenmerken staan bij ons centraal. Graag leveren wij bakwagens die voldoen aan uw wensen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Bakwagens

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index