Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Bakwagens

Ons ruime aanbod bakwagens bekijken?

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in bakwagens? Wilt u een nieuwe of gebruikte bakwagen kopen? Van der Horst nodigt u van harte uit om het aanbod bakwagens te komen bekijken. Van der Horst is hét aanhangerbedrijf van de omgeving dat al vele jaren klanten van dienst is met aanhangwagens en bakwagens. Bent u benieuwd naar de soorten en modellen bakwagens die wij in ons assortiment hebben? Kom dan bij ons langs. Tevens beschikken wij over een groot assortiment onderdelen voor bakwagens van elk merk, zoals:

  • Disselslot
  • Vlakzeil
  • Huif
  • Reling
  • Opklapneuswiel

Alle bakwagens van Van der Horst bekijken

Diverse varianten bakwagens

Wij laten u graag bakwagens zien en lichten u de verschillen toe. Bakwagens zijn ook wel klassieke vrachtwagens met een cabine en een laadbak. Onze bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Wilt u een bakwagen die gemakkelijk aan de zijkant open gemaakt kan worden? Kies dan voor de schuifzeilen. Naast keuze in verschillende opties hebben wij bakwagens van verschillende merken Anssems, Hapert en Henra. Bekijk een video van de Hapert bakwagen op ons YouTube kanaal. Wilt u veilig, probleemloos en op een betaalbare manier goederen kunnen vervoeren? Ga dan voor een aantrekkelijk geprijste bakwagens bij Van der Horst. Van der Horst onderscheid zich in kwalitatief hoogwaardige bakwagens voor eerlijke prijzen. Daarnaast weten wij als geen ander hoe belangrijk gebruiksvriendelijkheid is. Deze kenmerken staan bij ons centraal. Graag leveren wij bakwagens die voldoen aan uw wensen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ons ruime aanbod bakwagens bekijken?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

NieuwsNieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!
Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer

Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index