Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ons ruime aanbod bakwagens bekijken?
Bakwagens

Koop uw bakwagen bij Van der Horst, de specialist op het gebied van aanhangwagens

Koop uw bakwagen bij Van der Horst, de specialist op het gebied van aanhangwagens. Wilt u een nieuwe of gebruikte bakwagen kopen? Wij nodigen u van harte uit om ons aanbod bakwagens te komen bekijken. Ook kunt u deze online bekijken op deze pagina. In ons assortiment hebben wij diverse modellen en soorten bakwagens.

Van der Horst is een familiebedrijf dat al sinds 1948 bestaat. Al jarenlang voorzien wij klanten van aanhangwagens en bakwagens. In al die jaren tijd hebben we ons kunnen specialiseren tot dé specialist in aanhangwagens en uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving.

Van der Horst verkoopt een ruim aanbod aan bakwagens

Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan verschillende soorten bakwagens. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke vrachtwagens met een cabine en een laadbak of bakwagens die u aan de zijkant kunt openen met schuifzeil. Naast keuze in verschillende opties hebben wij ook bakwagens van verschillende merken als Anssems, Hapert en Henra. Bekijk een video van de Hapert bakwagen op ons YouTube kanaal.

Naast de verkoop van bakwagens beschikt Van der Horst over een groot assortiment onderdelen voor die hiervoor gebruikt kunnen worden, zoals:

 • Disselslot
 • Vlakzeil
 • Huif
 • Reling
 • Opklapneuswiel

Wilt u ons complete aanbod aan onderdelen zien? Bekijk hier onze complete lijst aan onderdelen. Staat uw onderdeel er niet bij? Aarzel niet en neem contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op met Van der Horst als u een bakwagen tegen een scherpe prijs wilt

Wilt u een bakwagen tegen een scherpe prijs, die ook van goede kwaliteit is? Koop dan een bakwagen bij ons. Wij onderscheiden ons met kwalitatief hoogwaardige modellen voor eerlijke prijzen. In al die jaren hebben wij al veel bakwagens verkocht. Onze deskundige en ervaren verkopers kunnen u een passend advies geven over welk model bij uw wensen en situatie past. Neem vrijblijvend contact met ons op en stuur een email naar info@horstbv.nl of bel naar 0348 – 471493. Wij staan u graag te woord.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Bakwagens

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index