Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ons ruime aanbod bakwagens bekijken?
Bakwagens

Koop uw bakwagen bij Van der Horst, de specialist op het gebied van aanhangwagens

Koop uw bakwagen bij Van der Horst, de specialist op het gebied van aanhangwagens. Wilt u een nieuwe of gebruikte bakwagen kopen? Wij nodigen u van harte uit om ons aanbod bakwagens te komen bekijken. Ook kunt u deze online bekijken op deze pagina. In ons assortiment hebben wij diverse modellen en soorten bakwagens.

Van der Horst is een familiebedrijf dat al sinds 1948 bestaat. Al jarenlang voorzien wij klanten van aanhangwagens en bakwagens. In al die jaren tijd hebben we ons kunnen specialiseren tot dé specialist in aanhangwagens en uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving.

Van der Horst verkoopt een ruim aanbod aan bakwagens

Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan verschillende soorten bakwagens. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke vrachtwagens met een cabine en een laadbak of bakwagens die u aan de zijkant kunt openen met schuifzeil. Naast keuze in verschillende opties hebben wij ook bakwagens van verschillende merken als Anssems, Hapert en Henra. Bekijk een video van de Hapert bakwagen op ons YouTube kanaal.

Naast de verkoop van bakwagens beschikt Van der Horst over een groot assortiment onderdelen voor die hiervoor gebruikt kunnen worden, zoals:

  • Disselslot
  • Vlakzeil
  • Huif
  • Reling
  • Opklapneuswiel

Wilt u ons complete aanbod aan onderdelen zien? Bekijk hier onze complete lijst aan onderdelen. Staat uw onderdeel er niet bij? Aarzel niet en neem contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op met Van der Horst als u een bakwagen tegen een scherpe prijs wilt

Wilt u een bakwagen tegen een scherpe prijs, die ook van goede kwaliteit is? Koop dan een bakwagen bij ons. Wij onderscheiden ons met kwalitatief hoogwaardige modellen voor eerlijke prijzen. In al die jaren hebben wij al veel bakwagens verkocht. Onze deskundige en ervaren verkopers kunnen u een passend advies geven over welk model bij uw wensen en situatie past. Neem vrijblijvend contact met ons op en stuur een email naar info@horstbv.nl of bel naar 0348 – 471493. Wij staan u graag te woord.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Bakwagens

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index