Navigatie

Een ruim aanbod bakwagens bekijken? Kom naar Van der Horst

Een ruim aanbod bakwagens bekijken? Kom naar Van der Horst

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in bakwagens? Wilt u een nieuwe of gebruikte bakwagen kopen? Van der Horst nodigt u van harte uit om het aanbod bakwagens te komen bekijken. Van der Horst is hét aanhangerbedrijf van de omgeving dat al vele jaren klanten van dienst is met aanhangwagens en bakwagens. Bent u benieuwd naar de soorten en modellen bakwagens die wij in ons assortiment hebben? Kom dan bij ons langs.

Diverse varianten bakwagens

Wij laten u graag bakwagens zien en lichten u de verschillen toe. Bakwagens zijn ook wel klassieke vrachtwagens met een cabine en een laadbak. Onze bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Wilt u een bakwagen die gemakkelijk aan de zijkant open gemaakt kan worden? Kies dan voor de schuifzeilen. Naast keuze in verschillende opties hebben wij bakwagens van verschillende merken Anssems, Hapert en Henra. Bekijk een video van de Hapert bakwagen op ons YouTube kanaal. Wilt u veilig, probleemloos en op een betaalbare manier goederen kunnen vervoeren? Ga dan voor een aantrekkelijk geprijste bakwagens bij Van der Horst. Van der Horst onderscheid zich in kwalitatief hoogwaardige bakwagens voor eerlijke prijzen. Daarnaast weten wij als geen ander hoe belangrijk gebruiksvriendelijkheid is. Deze kenmerken staan bij ons centraal. Graag leveren wij bakwagens die voldoen aan uw wensen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap