Navigatie

Bakwagens verkrijgbaar in regio Aalten van Anssems, Hapert en Henra 

Bakwagens in de buurt van Aalten van Anssems, Hapert en Henra kopen doet u bij Van der Horst

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van bakwagens in de buurt van Aalten? Bekijk dan eens de website van Van der Horst Aanhangwagens B.V. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf dat al vele jaren actief is in het verkopen van aanhangwagens, waaronder bakwagens in Aalten en omgeving. Wilt u zich laten informeren over de verschillende soorten en modellen van bakwagens in de buurt van Aalten? Dan staan wij graag voor u klaar. Bij Van der Horst Aanhangwagens B.V.  kunt u verschillende bakwagens bekijken om tot de juiste keuze te komen. Indien u specifieke wensen heeft is dit bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. ook bespreekbaar. Wij bieden u een bakwagen aan die past bij uw wensen. Gaat uw voorkeur uit naar een tweedehands bakwagen? Ook dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Kom bij ons langs en bekijk welke bakwagens wij in de buurt van Aalten in de aanbieding hebben. Bakwagens Aalten

Praktische bakwagens leverbaar in Aalten

Bakwagens zijn uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten bakwagens in de buurt van Aalten. Graag helpt Van der Horst Aanhangwagens B.V. u bij het vinden van een bakwagen die goed bij u en uw te vervoeren goederen past. Van der Horst Aanhangwagens B.V.  is dealer van Anssems, Hapert en Henra en heeft verschillende modellen op voorraad, zoals de Anssems BSX, Anssems GT, Hapert R Forte em Hapert K Forte. Wilt u veilig, probleemloos en op een betaalbare manier goederen kunnen vervoeren? Ga dan voor een aantrekkelijk geprijste bakwagens in de buurt van Aalten naar Van der Horst Aanhangwagens B.V. Met een zeer divers aanbod bieden wij gepaste oplossingen.

Anssems BSX serie Bakwagens tevens verkrijgbaar in Aalten 

Eén van de bakwagens die wij aanbieden in de buurt van Aalten is de Anssems BSX  bakwagen. Deze bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo hebben wij een lengte van 205 cm t/m 301 cm en breedte van 120 cm t/m 150 cm in het assortiment. Afhankelijk van uw wensen kunt u een keuze maken uit verschillende laadvermogens. Het laadvermogen van de bakwagens die wij in ons assortiment hebben in de buurt van Aalten varieert van 750 kg t/m 2.000 kg. De Anssems BSX bakwagen bij Van der Horst Aanhangwagens B.V.  in de buurt van Aalten zijn voorzien van aluminium boorden, scharnierend voor- en achterboord, reling en een koprek. U kunt zelf nog andere opties kiezen zoals:

  • Huif (diverse hoogtes)
  • Vlakzeil
  • Reservewiel
  • Disselslot

Eisen aan bakwagens voor u in Aalten 

Als u kiest voor de bakwagens van Van der Horst Aanhangwagens B.V.  in de buurt van Aalten bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid, stabiliteit en optimaal laadvermogen. Daarnaast weten wij als geen ander hoe belangrijk gebruiksvriendelijkheid is. Deze kenmerken staan bij ons centraal. Meer informatie over onze bakwagens in de buurt van Aalten? Bekijk ook eens de video op ons YouTube kanaal. Neem vrijblijvend contact op.

Laat uw reactie achter

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap