Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Zuid-Holland

Bakwagens verkrijgbaar in regio Zuid-Holland van Anssems, Hapert en Henra

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van bakwagens in de buurt van Zuid-Holland? Bekijk dan eens de website van Van der Horst Aanhangwagens B.V. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf dat al vele jaren actief is in het verkopen van aanhangwagens, waaronder bakwagens in Zuid-Holland en omgeving. Wilt u zich laten informeren over de verschillende soorten en modellen van bakwagens in de buurt van Zuid-Holland? Dan staan wij graag voor u klaar. Bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. kunt u verschillende bakwagens bekijken om tot de juiste keuze te komen. Indien u specifieke wensen heeft is dit bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. ook bespreekbaar. Wij bieden u een bakwagen aan die past bij uw wensen. Gaat uw voorkeur uit naar een tweedehands bakwagen? Ook dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Kom bij ons langs en bekijk welke bakwagens wij in de buurt van Zuid-Holland in de aanbieding hebben. Bakwagens Zuid-Holland

Praktische bakwagens leverbaar in Zuid-Holland

Bakwagens zijn uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten bakwagens in de buurt van Zuid-Holland. Graag helpt Van der Horst Aanhangwagens B.V. u bij het vinden van een bakwagen die goed bij u en uw te vervoeren goederen past. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is dealer van Anssems, Hapert en Henra en heeft verschillende modellen op voorraad, zoals de Anssems BSX, Anssems GT, Hapert R Forte em Hapert K Forte. Wilt u veilig, probleemloos en op een betaalbare manier goederen kunnen vervoeren? Ga dan voor een aantrekkelijk geprijste bakwagens in de buurt van Zuid-Holland naar Van der Horst Aanhangwagens B.V. Met een zeer divers aanbod bieden wij gepaste oplossingen.

Anssems BSX serie Bakwagens tevens verkrijgbaar in Zuid-Holland

Eén van de bakwagens die wij aanbieden in de buurt van Zuid-Holland is de Anssems BSX bakwagen. Deze bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo hebben wij een lengte van 205 cm t/m 301 cm en breedte van 120 cm t/m 150 cm in het assortiment. Afhankelijk van uw wensen kunt u een keuze maken uit verschillende laadvermogens. Het laadvermogen van de bakwagens die wij in ons assortiment hebben in de buurt van Zuid-Holland varieert van 750 kg t/m 2.000 kg. De Anssems BSX bakwagen bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. in de buurt van Zuid-Holland zijn voorzien van aluminium boorden, scharnierend voor- en achterboord, reling en een koprek. U kunt zelf nog andere opties kiezen zoals:

  • Huif (diverse hoogtes)
  • Vlakzeil
  • Reservewiel
  • Disselslot

Eisen aan bakwagens voor u in Zuid-Holland

Als u kiest voor de bakwagens van Van der Horst Aanhangwagens B.V. in de buurt van Zuid-Holland bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid, stabiliteit en optimaal laadvermogen. Daarnaast weten wij als geen ander hoe belangrijk gebruiksvriendelijkheid is. Deze kenmerken staan bij ons centraal. Meer informatie over onze bakwagens in de buurt van Zuid-Holland? Bekijk ook eens de video op ons YouTube kanaal. Neem vrijblijvend contact op.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Bakwagens verkrijgbaar in regio Zuid-Holland van Anssems, Hapert en Henra
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index