Navigatie

Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik met vele opties

Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik met vele opties

Droomt u van een prachtige, grote op maat gemaakte paardentrailer? Wilt u graag een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik aanschaffen? Voor een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik moet u beslist naar Van der Horst komen. Van der Horst is een bedrijf dat al vele jaren gespecialiseerd is in het in- en verkopen van trailers en aanhangwagens. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Bunnik en omgeving. Een Cheval Liberte paardentrailer is een goed vervoermiddel voor uw paard(en). Wij kunnen diverse modellen Cheval Liberte paardentrailers leveren. Wilt u graag één of meerdere paarden kunnen vervoeren in een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik? Wij bieden zowel 1, 2 als 3 paardentrailers aan. De Cheval Liberte paardentrailer is verkrijgbaar geheel uitgevoerd in aluminium en uitgevoerd in polyester met aluminium met:

  • en laadvermogen van 2000 kg
  • 2 assen
  • vuurverzinkt onderstel
  • laadvloer voorzien van rubber
  • aanbindogen binnen en buiten
  • automatisch opklapbaar neuswiel
  • achterklep voorzien van rubber
  • achterklep voorzien van 2 sterke gasveren
  • derde remlicht

Tevens bevat een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik een reservewiel gemonteerd aan voorzijde in houder.

Cheval Liberte paardentrailer op maat

Als u geen keuze kunt maken in het aanbod trailers kunnen wij u voorzien van advies. Wilt u graag een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik met een speciale zadelkamer? Of wilt u graag een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik met speciale trapbescherming. Een Cheval Liberte paardentrailer van Van der Horst in de buurt van Bunnik kan speciaal uitgerust worden met verschillende opties. Deze opties kunt u zelf kiezen. Zo bieden wij een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik met: een zadelkamer met zadelhouders, 2 uitzetramen getint met tralies, trapbescherming, een haak voor hooinet en een tussenschot met kopstuk en verstelbare borstbuis in hoogte en lengte met panieksluiting.

Opties Cheval Liberte paardentrailer

Een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik is verkrijgbaar met vele opties en extra’s. Van der Horst laat u graag de verschillende trailers zien. Bent u benieuwd naar de opties van een Cheval Liberte paardentrailer in de buurt van Bunnik? Wij kunnen u het volgende laten zien: borstbuis en achterbuis bekleed, aanbindogen binnen en buiten, voederbakken, verzorgingsdeur, verstelbaar dakluik, verlichting binnen, stootkussens tegen zijwanden en verstelbaar en uitneembaar tussenschot. Met een Cheval Liberte paardentrailer van Van der Horst in de buurt van Bunnik kunt u uw paard met een gerust hart vervoeren. Wilt u meer informatie over Cheval Liberte paardentrailers neem dan contact met ons op. Ook kunt u bij ons langskomen in de buurt van Bunnik.

Laat uw reactie achter

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap