Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Kom het assortiment Eduard aanhangwagens bekijken bij Van der Horst
Eduard aanhangwagens

Kom het assortiment Eduard aanhangwagens bekijken bij Van der Horst

Een nieuwe plateauwagen van Eduard? Of wilt u graag een autotransporter van Eduard? Kom het aanbod Eduard aanhangwagens bekijken bij Van der Horst. Van der Horst is gespecialiseerd in het verkopen van Eduard aanhangwagens en biedt verschillende plateauwagens, autotransporters en multitransporters aan. Eduard aanhangwagens maakt uitsluitend deze soorten aanhangwagens om u de beste kwaliteit te kunnen aanbieden. Zo is de plateauwagen verkrijgbaar in verschillende:

 • breedtematen
 • lengtes
 • laadvermogens

De autotransporter is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Wilt u een combinatie van deze twee? Kies dan voor de multitransporter van Van der Horst.

Service voor Eduard aanhangwagens

Welke Eduard aanhangwagens u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Dit komt o.a. doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en er rekening wordt gehouden met de geldende regels. Door onze jarenlange ervaring met Eduard aanhangwagens kunnen wij u verzekeren van stabiele en goed geprijsde Eduard aanhangwagens. Tevens hebben wij veel onderdelen op voorraad. Zo hebben wij onderdelen voor alle aanhangwagen merken, zoals Anssems, Böckmann, Cheval Liberté, Eduard, Hapert, Henra, Hulco, Humbaur en Saris. Heeft u specifieke vragen over de Eduard aanhangwagens? Wilt u de soorten Eduard aanhangwagens graag bekijken? Kom dan langs bij Van der Horst.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Eduard aanhangwagens

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index