Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Eduard aanhangwagens

Kom het assortiment Eduard aanhangwagens bekijken bij Van der Horst

Een nieuwe plateauwagen van Eduard? Of wilt u graag een autotransporter van Eduard? Kom het aanbod Eduard aanhangwagens bekijken bij Van der Horst. Van der Horst is gespecialiseerd in het verkopen van Eduard aanhangwagens en biedt verschillende plateauwagens, autotransporters en multitransporters aan. Eduard aanhangwagens maakt uitsluitend deze soorten aanhangwagens om u de beste kwaliteit te kunnen aanbieden. Zo is de plateauwagen verkrijgbaar in verschillende:

  • breedtematen
  • lengtes
  • laadvermogens

De autotransporter is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Wilt u een combinatie van deze twee? Kies dan voor de multitransporter van Van der Horst.

Service voor Eduard aanhangwagens

Welke Eduard aanhangwagens u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Dit komt o.a. doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en er rekening wordt gehouden met de geldende regels. Door onze jarenlange ervaring met Eduard aanhangwagens kunnen wij u verzekeren van stabiele en goed geprijsde Eduard aanhangwagens. Tevens hebben wij veel onderdelen op voorraad. Zo hebben wij onderdelen voor alle aanhangwagen merken, zoals Anssems, Böckmann, Cheval Liberté, Eduard, Hapert, Henra, Hulco, Humbaur en Saris. Heeft u specifieke vragen over de Eduard aanhangwagens? Wilt u de soorten Eduard aanhangwagens graag bekijken? Kom dan langs bij Van der Horst.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Kom het assortiment Eduard aanhangwagens bekijken bij Van der Horst
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index