Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Gesloten aanhangwagens leverbaar in Gouda 
Gouda

Gesloten aanhangwagen kopen in Gouda 

Het vervoeren van goederen onder alle weersomstandigheden en vrij van stof? Een gesloten aanhangwagen kopen in Gouda , is dan een investering die zich snel terugbetaalt. Als dealer van de merken Hapert, Henra en Ifor Williams is ons assortiment afgestemd op een grote groep gebruikers van gesloten aanhangwagens. Besluit u een gesloten aanhangwagen te kopen in Gouda? Maak direct gebruik van de mogelijkheid om uw aanhangwagen met zijdeuren of aanhangwagens met achterdeur in onderhoud te geven. Kom met ons in contact en laat weten welke werkzaamheden wij mogen uitvoeren.  

Onderhoud gesloten aanhangwagen 

Maakt u gebruik van een wagenpark en vormen gesloten aanhangwagens onderdeel van uw transport? Bied uw aanhangwagens bij ons aan voor regelmatig onderhoud. Voorkom stilstand van uw vervoer met inzet van onze medewerkers. Zij weten hoe ze uw gesloten aanhanger in Gouda moeten onderhouden. Blijkt dat er sprake is van schade, dan wordt dit hersteld. We repareren, vervangen en monteren al uw aanhangwagens. 

Gesloten aanhangwagen onderdelen 

Ook al is uw aanhangwagen gesloten via een deuren en kleppen die de aanhanger helemaal afsluiten, toch heeft u ook bij deze aanhangwagens soms onderdelen nodig. Denk aan gasveren, verlichting, vloerogen en trekstangen. Laat het uitzoekwerk aangaande onderdelen voor uw gesloten aanhangwagen aan ons over. Profiteer van onze scherpe prijzen voor onderdelen en de betaalbaarheid van de gesloten aanhangwagen in precies de juiste afmeting.  

Leasen van een gesloten aanhangwagen 

Gaat uw voorkeur uit naar het leasen van een gesloten aanhangwagen? Ook dat is bij ons een mogelijkheid. Voer uw gegevens in en zie direct wat het u gaat kosten, als u op deze manier een gesloten aanhangwagen koopt. Blijkt dat u bij de aanvraag ondersteuning of extra informatie nodig heeft, dan zal een van onze medewerkers u hiermee natuurlijk helpen. Een gesloten aanhangwagen kopen in Gouda doet u zonder zorgen bij ons als RDW-erkend bedrijf. 

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Gesloten aanhangwagens | Gouda

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index