Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Gesloten aanhangwagen onderdelen in Utrecht 
Utrecht

Gesloten aanhangwagen onderdelen in Utrecht 

Gaat u binnenkort een rit maken met een gesloten aanhanger, dan is het verstandig om direct alle benodigde onderdelen paraat te hebben. Laat uw aanhangwagen door ons voorzien van robuust hang-en-sluitwerk, verlichting, spatborden en alles wat uw vervoer vlekkeloos laat verlopen. Door ons uitgebreide aanbod aan aanhangwagens, hebben we onderdelen op voorraad in diverse uitvoeringen en maten. 

Aanhangwagens van goede kwaliteit 

Bij ons kunt u een gesloten aanhangwagen kopen, maar ons aanbod gaat veel verder. We verkopen namelijk ook paardentrailers en andere soorten aanhangers. Overtuigd van de extra waarde van bekende merken als Ifor Williams, Hapert en Henra, hebben we gesloten aanhangers met oprijkleppen, achterdeur of achterklep, zijdeuren en zijklep te koop. Sterker nog, om uw veiligheid te garanderen, bieden wij de mogelijkheid om uw aanhanger bij ons te laten monteren en onderhouden. 

Monteren en onderhouden van gesloten aanhanger 

Weet u tot in detail wat er nodig is om veilig met een gesloten aanhanger in Utrecht te rijden? Als RDW-erkend bedrijf monteren en onderhouden wij paardentrailers en aanhangers op afspraak. Vooral het onderhoud van een aanhanger wordt nogal eens onderschat. Best bijzonder als u zich bedenkt dat een aanhanger een verlengstuk is van uw auto of bus. Bovendien is de gesloten aanhanger meestal goed gevuld en dus gewichtig. Denk daarom niet te licht over het monteren en onderhouden van een gesloten aanhanger in Utrecht.  

Gesloten aanhangwagen leasen  

Heeft u een aanhangwagen nodig, maar niet de financiële middelen om een gesloten aanhangwagen te kopen in Utrecht? Maak gebruik van de mogelijkheid om bij ons een aanhanger te leasen. Via de handige rekentool ziet u direct wat het u gaat kosten. Vraag onze medewerkers het hemd van het lijf als het gaat om inruil of een aanbetaling en kom met ons in contact. We zetten alles op alles om tegemoet te komen aan uw wensen.  

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Gesloten aanhangwagens | Utrecht

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index