Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Gesloten aanhangwagens leverbaar in Woerden 
Woerden

Gesloten aanhangwagen in Woerden 

Met het gebruik van een gesloten aanhangwagen profiteert u van een lading die vrij is van stof en vocht. De goederen die u vervoert in uw aanhangwagen hebben hierdoor veel minder te lijden dan bij andere type aanhangwagens. Als specialist op het gebied van aanhangwagens en het onderhoud ervan, helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor uw vervoersvraag. 

Welk merk gesloten aanhangwagen is goed? 

Bij uw zoektocht naar een gesloten aanhangwagen in Woerden vindt u bij ons een uitgebreid assortiment van merken die zich in inmiddels hebben bewezen, als het gaat om het aanbod aan aanhangwagens met achterdeur, zijklep of oprijklep. Wij bieden u diverse modellen van de merken: 

  • Hapert 
  •  Henra  
  • Ifor Williams 

Ook voor een aanhangwagen met dichte opbouw geldt dat oog voor veiligheid onmisbaar is om uw goederen onbeschadigd op de plek van bestemming te krijgen. Dit vraagt om uitgebreide kennis van de benodigde onderdelen. Onze deskundige medewerkers weten precies wat u nodig heeft voor het type gesloten aanhanger dat u gebruikt. Kom met ze in contact en profiteer van hun technische kennis. Bij onderdelen kunt u denken aan onder meer: gasveren, koppelingssloten, verlichting en wielklemmen. 

Gesloten aanhangwagen in onderhoud geven 

Bij transport moet aan werkelijk alles worden gedacht om uzelf te verzekeren van een betrouwbare rit naar de plek van bestemming. Uw aanhangwagen met oprijklep in Woerden heeft net als uw auto of bestelbus onderhoud nodig. Voorkom dat u stil komt te staan of te maken krijgt met een aanhanger die losschiet, met alle gevolgen van dien. Voor reparatie en onderhoud hoeft u alleen even een afspraak te maken. Eenmaal bij ons op locatie wordt uw aanhanger gecheckt op mankementen. We vervangen dat wat nodig is en voeren reparaties uit. Alles om uw aanwinst weer helemaal op-en-top te krijgen. 

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Gesloten aanhangwagens | Woerden

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index