Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Hapert aanhangwagens leverbaar in Babyloniënbroek 
Babyloniënbroek

Hapert aanhangwagens leverbaar in Babyloniënbroek

Een nieuwe aanhangwagen nodig als transportoplossing voor verschillende doelen? Verzekerd zijn van een goede en betaalbare aanhangwagen? Kom langs bij Van der Horst en bekijk het aanbod Hapert aanhangwagens in de buurt van Babyloniënbroek. Als aanhangerspecialist verkopen wij al vele jaren Hapert aanhangwagens in de buurt van Babyloniënbroek. Hapert aanhangwagens zijn robuust, duurzaam, veilig en stabiel. Door deze unieke kenmerken komen veel van onze klanten bij ons terug voor hapert aanhangwagens in de buurt van Babyloniënbroek. De meeste Hapert aanhangwagens zijn modulair opgebouwd. Dat betekend dat u zelf nog vele opties kunt kiezen op onze Hapert aanhangwagens in de buurt van Babyloniënbroek. Heeft u Hapert aanhangwagens nodig in de buurt van Babyloniënbroek voor professioneel gebruik? Of wilt u zelf in het weekend gebruik maken van Hapert aanhangwagens in de buurt van Babyloniënbroek? Wij zijn al vele jaren toonaangevend op het gebied van Hapert aanhangwagens in Babyloniënbroek en omgeving. Hapert aanhangwagens zijn direct uit voorraad leverbaar in de buurt van Babyloniënbroek.

Voordelen Hapert aanhangwagens voor u in Babyloniënbroek

Hapert aanhangwagens zijn een bekend begrip onder onze klanten in Babyloniënbroek en omgeving. Met een Hapert aanhangwagen bent u verzekerd van een:

  • stevig chassis
  • degelijk rubber-geveerde assen
  • laag zwaartepunt
  • optimale wegligging

U heeft met Hapert aanhangwagens meerdere mogelijkheden want ze zijn erg multifunctioneel. Slimme montage gootjes, scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden, koppelingshoogte-aanpassing, geïntegreerde bindbeugels, achteraf te monteren opbergladen en oprijbalken, Combi Protect Rail verzekeren u van het grootste gebruiksgemak. Met de ingenieuze hoekrong constructie, en de modulair op te bouwen opties vindt u altijd wel een aanhangwagen die aan uw wensen voldoet! Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen blijft de betrouwbare kwaliteit gegarandeerd van hapert aanhangwagens die wij aanbieden in Babyloniënbroek en omgeving.

Reparatie, onderhoud of onderdelen nodig voor Hapert aanhangwagens in Babyloniënbroek?

Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie van o.a. Hapert aanhangwagens. Hierdoor kunnen wij naar uw wensen praktisch alle soorten montage, onderhoud en reparatie uitvoeren. Tevens kunnen wij specifieke aanpassingen aanbrengen op uw Hapert aanhangwagen. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring. Tevens beschikken wij over een groot aanbod van onderdelen op voorraad, zoals:

  • Hang en sluitwerk
  • Houten platen
  • Koppelingen
  • Koppelingssloten
  • Koprekken
  • Lieren

Nieuwe Hapert aanhangwagen in Babyloniënbroek nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige aanhangwagen? Kies dan voor Hapert aanhangwagens van Van der Horst in de buurt van Babyloniënbroek. Wilt u meer weten over de Hapert aanhangwagens die wij aanbieden in de buurt van Babyloniënbroek? Kijk dan eens rond op onze website of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies. In onze showroom laten wij u de verschillende soorten Hapert aanhangwagens zien.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Hapert aanhangwagens | Babyloniënbroek

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index