Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Beek en Donk

Hapert aanhangwagens leverbaar in Beek en Donk

Een nieuwe aanhangwagen nodig als transportoplossing voor verschillende doelen? Verzekerd zijn van een goede en betaalbare aanhangwagen? Kom langs bij Van der Horst en bekijk het aanbod Hapert aanhangwagens in de buurt van Beek en Donk. Als aanhangerspecialist verkopen wij al vele jaren Hapert aanhangwagens in de buurt van Beek en Donk. Hapert aanhangwagens zijn robuust, duurzaam, veilig en stabiel. Door deze unieke kenmerken komen veel van onze klanten bij ons terug voor hapert aanhangwagens in de buurt van Beek en Donk. De meeste Hapert aanhangwagens zijn modulair opgebouwd. Dat betekend dat u zelf nog vele opties kunt kiezen op onze Hapert aanhangwagens in de buurt van Beek en Donk. Heeft u Hapert aanhangwagens nodig in de buurt van Beek en Donk voor professioneel gebruik? Of wilt u zelf in het weekend gebruik maken van Hapert aanhangwagens in de buurt van Beek en Donk? Wij zijn al vele jaren toonaangevend op het gebied van Hapert aanhangwagens in Beek en Donk en omgeving. Hapert aanhangwagens zijn direct uit voorraad leverbaar in de buurt van Beek en Donk.

Voordelen Hapert aanhangwagens voor u in Beek en Donk

Hapert aanhangwagens zijn een bekend begrip onder onze klanten in Beek en Donk en omgeving. Met een Hapert aanhangwagen bent u verzekerd van een:

  • stevig chassis
  • degelijk rubber-geveerde assen
  • laag zwaartepunt
  • optimale wegligging

U heeft met Hapert aanhangwagens meerdere mogelijkheden want ze zijn erg multifunctioneel. Slimme montage gootjes, scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden, koppelingshoogte-aanpassing, geïntegreerde bindbeugels, achteraf te monteren opbergladen en oprijbalken, Combi Protect Rail verzekeren u van het grootste gebruiksgemak. Met de ingenieuze hoekrong constructie, en de modulair op te bouwen opties vindt u altijd wel een aanhangwagen die aan uw wensen voldoet! Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen blijft de betrouwbare kwaliteit gegarandeerd van hapert aanhangwagens die wij aanbieden in Beek en Donk en omgeving.

Reparatie, onderhoud of onderdelen nodig voor Hapert aanhangwagens in Beek en Donk?

Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie van o.a. Hapert aanhangwagens. Hierdoor kunnen wij naar uw wensen praktisch alle soorten montage, onderhoud en reparatie uitvoeren. Tevens kunnen wij specifieke aanpassingen aanbrengen op uw Hapert aanhangwagen. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring. Tevens beschikken wij over een groot aanbod van onderdelen op voorraad, zoals:

  • Hang en sluitwerk
  • Houten platen
  • Koppelingen
  • Koppelingssloten
  • Koprekken
  • Lieren

Nieuwe Hapert aanhangwagen in Beek en Donk nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige aanhangwagen? Kies dan voor Hapert aanhangwagens van Van der Horst in de buurt van Beek en Donk. Wilt u meer weten over de Hapert aanhangwagens die wij aanbieden in de buurt van Beek en Donk? Kijk dan eens rond op onze website of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies. In onze showroom laten wij u de verschillende soorten Hapert aanhangwagens zien.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Hapert aanhangwagens leverbaar in Beek en Donk 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2019 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index