Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Botlek

Hapert aanhangwagens leverbaar in Botlek

Een nieuwe aanhangwagen nodig als transportoplossing voor verschillende doelen? Verzekerd zijn van een goede en betaalbare aanhangwagen? Kom langs bij Van der Horst en bekijk het aanbod Hapert aanhangwagens in de buurt van Botlek. Als aanhangerspecialist verkopen wij al vele jaren Hapert aanhangwagens in de buurt van Botlek. Hapert aanhangwagens zijn robuust, duurzaam, veilig en stabiel. Door deze unieke kenmerken komen veel van onze klanten bij ons terug voor hapert aanhangwagens in de buurt van Botlek. De meeste Hapert aanhangwagens zijn modulair opgebouwd. Dat betekend dat u zelf nog vele opties kunt kiezen op onze Hapert aanhangwagens in de buurt van Botlek. Heeft u Hapert aanhangwagens nodig in de buurt van Botlek voor professioneel gebruik? Of wilt u zelf in het weekend gebruik maken van Hapert aanhangwagens in de buurt van Botlek? Wij zijn al vele jaren toonaangevend op het gebied van Hapert aanhangwagens in Botlek en omgeving. Hapert aanhangwagens zijn direct uit voorraad leverbaar in de buurt van Botlek.

Voordelen Hapert aanhangwagens voor u in Botlek

Hapert aanhangwagens zijn een bekend begrip onder onze klanten in Botlek en omgeving. Met een Hapert aanhangwagen bent u verzekerd van een:

  • stevig chassis
  • degelijk rubber-geveerde assen
  • laag zwaartepunt
  • optimale wegligging

U heeft met Hapert aanhangwagens meerdere mogelijkheden want ze zijn erg multifunctioneel. Slimme montage gootjes, scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden, koppelingshoogte-aanpassing, geïntegreerde bindbeugels, achteraf te monteren opbergladen en oprijbalken, Combi Protect Rail verzekeren u van het grootste gebruiksgemak. Met de ingenieuze hoekrong constructie, en de modulair op te bouwen opties vindt u altijd wel een aanhangwagen die aan uw wensen voldoet! Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen blijft de betrouwbare kwaliteit gegarandeerd van hapert aanhangwagens die wij aanbieden in Botlek en omgeving.

Reparatie, onderhoud of onderdelen nodig voor Hapert aanhangwagens in Botlek?

Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie van o.a. Hapert aanhangwagens. Hierdoor kunnen wij naar uw wensen praktisch alle soorten montage, onderhoud en reparatie uitvoeren. Tevens kunnen wij specifieke aanpassingen aanbrengen op uw Hapert aanhangwagen. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring. Tevens beschikken wij over een groot aanbod van onderdelen op voorraad, zoals:

  • Hang en sluitwerk
  • Houten platen
  • Koppelingen
  • Koppelingssloten
  • Koprekken
  • Lieren

Nieuwe Hapert aanhangwagen in Botlek nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige aanhangwagen? Kies dan voor Hapert aanhangwagens van Van der Horst in de buurt van Botlek. Wilt u meer weten over de Hapert aanhangwagens die wij aanbieden in de buurt van Botlek? Kijk dan eens rond op onze website of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies. In onze showroom laten wij u de verschillende soorten Hapert aanhangwagens zien.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Hapert aanhangwagens leverbaar in Botlek 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index