Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Biest-Houtakker

Henra aanhangwagens verkrijgbaar in Biest-Houtakker van top kwaliteit

Wilt u volledig kunnen vertrouwen op uw aanhangwagen? Zoekt u een nieuwe van top kwaliteit en die voldoet aan alle eisen waaraan een aanhangwagen moet voldoen? Kom dan het aanbod Henra aanhangwagens bekijken bij Van der Horst in de buurt van Biest-Houtakker. Wat uw doel ook is, op Henra aanhangwagens in de buurt van Biest-Houtakker kunt u vertrouwen. Henra aanhangwagens is ‘quality for professionals’. Ons brede assortiment Henra aanhangwagens dat wij aanbieden in de buurt van Biest-Houtakker staat garant voor prestaties en kwaliteiten. Met Henra aanhangwagens bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zoekt u transportoplossingen? Dan kunnen Henra aanhangwagens in de buurt van Biest-Houtakker dé oplossing bieden. Als dealer van Henra aanhangwagens zijn wij een bekend begrip in Biest-Houtakker en omgeving. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen de meest gangbare modellen vrijwel direct leveren. Daarnaast voeren wij in de buurt van Biest-Houtakker ook allerlei soorten reparaties uit aan Henra aanhangwagens. Meer weten? Bekijk onze website.

Henra aanhangwagens leverbaar in Biest-Houtakker

Als u het aanbod Henra aanhangwagens wilt komen bekijken in de buurt van Biest-Houtakker heeft u keuze uit diverse soorten. Henra aanhangwagens zijn verkrijgbaar in:

Op onze website kunt u een aantal van de Henra aanhangwagens bekijken die wij aanbieden in de buurt van Biest-Houtakker.

Henra aanhangwagens zijn bijna altijd op voorraad in Biest-Houtakker

Van der Horst levert al vele jaren Henra aanhangwagens in Biest-Houtakker en omgeving. Dankzij uitgekiende en oerdegelijke constructies zijn Henra aanhangwagens royaal op hun taak berekend. Henra aanhangwagens zijn uiterst solide opgebouwd uit volbad gegalvaniseerd staal en 18mm watervast verlijmd, Fins multiplex berkenhout. Ze zijn standaard voorzien van torsievering. Henra aanhangwagens worden tot in detail afgewerkt en grondig getest. De hoge restwaarde danken de Henra aanhangwagens aan hun lange levensduur.

Henra aanhangwagens laten onderhouden

Ook voor onderhoud aan Henra aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres in de buurt van Biest-Houtakker. Goed en tijdig onderhoud van Henra aanhangwagens is van belang voor de duurzaamheid en veiligheid. Daarom voeren wij onderhoud aan Henra aanhangwagens dagelijks met de nodige zorg uit in de buurt van Biest-Houtakker. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Henra aanhangwagens verkrijgbaar in Biest-Houtakker van top kwaliteit
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index