Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Henra aanhangwagens verkrijgbaar in Tull en het Waal van top kwaliteit
Tull en het Waal

Henra aanhangwagens verkrijgbaar in Tull en het Waal van top kwaliteit

Wilt u volledig kunnen vertrouwen op uw aanhangwagen? Zoekt u een nieuwe van top kwaliteit en die voldoet aan alle eisen waaraan een aanhangwagen moet voldoen? Kom dan het aanbod Henra aanhangwagens bekijken bij Van der Horst in de buurt van Tull en het Waal. Wat uw doel ook is, op Henra aanhangwagens in de buurt van Tull en het Waal kunt u vertrouwen. Henra aanhangwagens is ‘quality for professionals’. Ons brede assortiment Henra aanhangwagens dat wij aanbieden in de buurt van Tull en het Waal staat garant voor prestaties en kwaliteiten. Met Henra aanhangwagens bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zoekt u transportoplossingen? Dan kunnen Henra aanhangwagens in de buurt van Tull en het Waal dé oplossing bieden. Als dealer van Henra aanhangwagens zijn wij een bekend begrip in Tull en het Waal en omgeving. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen de meest gangbare modellen vrijwel direct leveren. Daarnaast voeren wij in de buurt van Tull en het Waal ook allerlei soorten reparaties uit aan Henra aanhangwagens. Meer weten? Bekijk onze website.

Henra aanhangwagens leverbaar in Tull en het Waal

Als u het aanbod Henra aanhangwagens wilt komen bekijken in de buurt van Tull en het Waal heeft u keuze uit diverse soorten. Henra aanhangwagens zijn verkrijgbaar in:

Op onze website kunt u een aantal van de Henra aanhangwagens bekijken die wij aanbieden in de buurt van Tull en het Waal.

Henra aanhangwagens zijn bijna altijd op voorraad in Tull en het Waal

Van der Horst levert al vele jaren Henra aanhangwagens in Tull en het Waal en omgeving. Dankzij uitgekiende en oerdegelijke constructies zijn Henra aanhangwagens royaal op hun taak berekend. Henra aanhangwagens zijn uiterst solide opgebouwd uit volbad gegalvaniseerd staal en 18mm watervast verlijmd, Fins multiplex berkenhout. Ze zijn standaard voorzien van torsievering. Henra aanhangwagens worden tot in detail afgewerkt en grondig getest. De hoge restwaarde danken de Henra aanhangwagens aan hun lange levensduur.

Henra aanhangwagens laten onderhouden

Ook voor onderhoud aan Henra aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres in de buurt van Tull en het Waal. Goed en tijdig onderhoud van Henra aanhangwagens is van belang voor de duurzaamheid en veiligheid. Daarom voeren wij onderhoud aan Henra aanhangwagens dagelijks met de nodige zorg uit in de buurt van Tull en het Waal. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Henra aanhangwagens | Tull en het Waal

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index