Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Hulco aanhangwagens

Hulco aanhangwagens verkooppunt Van der Horst

Als u een nieuwe Hulco aanhangwagen wilt kopen, kunt u bij Van der Horst terecht. Wij bieden diverse soorten Hulco aanhangwagens aan. Door onze ruime voorraad en unieke showroom zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. In onze showroom treft u namelijk vele nieuwe Hulco aanhangwagens. Daarnaast hebben wij nog aanhangwagens en paardentrailers van andere merken. Welke u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van zeer hoge kwaliteit en de beste prijs. Tevens bieden wij unieke garantievoorwaarden en goede service. Wilt u graag persoonlijk advies over de Hulco aanhangwagens? Kom dan langs bij Van der Horst.

Hulco aanhangwagens zijn altijd een betrouwbare partner!

Onze verkoopmedewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Doordat wij al jaren werken met Hulco aanhangwagens kunnen wij u alle kenmerken toelichten. Heeft u een specifieke wens die niet in het standaard aanbod Hulco aanhangwagens te vinden is? Dan bespreken wij graag of speciaalbouw mogelijk is. Welke aanhangwagen u ook kiest, als u kiest voor Hulco aanhangwagens bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Bekijk ons assortiment op de website, of kom gewoon eens langs in onze showroom. Ook bieden wij onderhoud aan voor de Hulco aanhangwagens. Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie van o.a. Hulco aanhangwagens. Maak een afspraak voor montage en/of onderhoud met Van der Horst Aanhangwagens B.V. Wij helpen u graag!

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Verkoop Hulco aanhangwagens bij Van der Horst
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index