Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Verkoop Hulco aanhangwagens bij Van der Horst
Hulco aanhangwagens

Hulco aanhangwagens verkooppunt Van der Horst

Als u een nieuwe Hulco aanhangwagen wilt kopen, kunt u bij Van der Horst terecht. Wij bieden diverse soorten Hulco aanhangwagens aan. Door onze ruime voorraad en unieke showroom zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. In onze showroom treft u namelijk vele nieuwe Hulco aanhangwagens. Daarnaast hebben wij nog aanhangwagens en paardentrailers van andere merken. Welke u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van zeer hoge kwaliteit en de beste prijs. Tevens bieden wij unieke garantievoorwaarden en goede service. Wilt u graag persoonlijk advies over de Hulco aanhangwagens? Kom dan langs bij Van der Horst.

Hulco aanhangwagens zijn altijd een betrouwbare partner!

Onze verkoopmedewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Doordat wij al jaren werken met Hulco aanhangwagens kunnen wij u alle kenmerken toelichten. Heeft u een specifieke wens die niet in het standaard aanbod Hulco aanhangwagens te vinden is? Dan bespreken wij graag of speciaalbouw mogelijk is. Welke aanhangwagen u ook kiest, als u kiest voor Hulco aanhangwagens bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Bekijk ons assortiment op de website, of kom gewoon eens langs in onze showroom. Ook bieden wij onderhoud aan voor de Hulco aanhangwagens. Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie van o.a. Hulco aanhangwagens. Maak een afspraak voor montage en/of onderhoud met Van der Horst Aanhangwagens B.V. Wij helpen u graag!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Hulco aanhangwagens

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index