Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Austerlitz

Hulco aanhangwagens leverbaar in regio Austerlitz voor jarenlang trouwe dienst

Staan Hulco aanhangwagens op uw wensenlijst? Een nieuwe Hulco aanhangwagen kopen van uitzonderlijke kwaliteit? Voor het ruimste aanbod Hulco aanhangwagens in de buurt van Austerlitz komt u naar Van der Horst. Van der Horst is een aanhangerspecialist en levert al vele jaren Hulco aanhangwagens aan klanten in Austerlitz en omgeving. Als u kiest voor Hulco aanhangwagens bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Elke Hulco aanhangwagen bestaat uit een standaard uitrusting om aan deze voorwaarden te kunnen blijven voldoen. Alle aanhangwagens hebben bijvoorbeeld een lage laadvloer en veel bindmogelijkheden waardoor u uw goederen eenvoudig en veilig kunt laden en lossen. Als dealer van Hulco aanhangwagens vlakbij Austerlitz kunnen wij u deze voordelen toelichten en laten zien. Van der Horst is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van paardentrailers en aanhangwagens. In onze showroom in de buurt van Austerlitz hebben wij vele Hulco aanhangwagens op voorraad staan. Bent u benieuwd? Dan nodigen wij u van harte uit in deze showroom.

Hulco aanhangwagens onderdelen leverbaar in Austerlitz

Bij Van der Horst in de buurt van Austerlitz kunt u terecht voor een ruim aanbod Hulco aanhangwagens. De lijn van Hulco aanhangwagens bestaat uit schamelwagens, transporters en plateauwagens. Hulco aanhangwagens zijn van uitzonderlijke kwaliteit maar naast kwaliteit staan veiligheid en gebruiksgemak ook hoog in het vaandel. Alle Hulco aanhangwagens hebben:

  • een royale standaarduitrusting
  • sterk chassis
  • scherpe prijs

De Hulco aanhangwagens hebben een groter laadvermogen en het chassis gaat tevens veel langer mee doordat het een sterk en stabiel vakwerkchassis is. Bijvoorbeeld de Hulco TERRAX Minigraver-transporter. Met opties: oprijklep, aluminium antislip vloer, vloerogen en graafbaksteun. Maar ook koprek, reservewiel en lier met steun. Hulco aanhangwagens zijn van topkwaliteit!

Hulco aanhangwagens service vlakbij Austerlitz

Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie van o.a. Hulco aanhangwagens. Hierdoor kunnen wij naar uw wensen praktisch alle soorten montage, onderhoud en reparatie uitvoeren. Tevens kunnen wij specifieke aanpassingen aanbrengen op uw Hulco aanhangwagen. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring met onder andere de volgende montage en onderhoudsbeurten:

  • Schade herstel
  • Schade taxatie
  • Verlichting
  • Assen
  • Hydrauliek
  • Oplooprem

Maak een afspraak voor montage en/of onderhoud met Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Hulco aanhangwagens showroom vlakbij Austerlitz

Alle type Hulco aanhangwagens kunt u bekijken in onze showroom in de buurt van Austerlitz. Zowel nieuwe als occasions treft u hier. Ook voor speciaalbouw van Hulco aanhangwagens kunt u bij ons terecht in de buurt van Austerlitz. Heeft u specifieke wensen? Bespreek dit dan met ons. Wilt u geen nieuwe Hulco aanhangwagen kopen, maar wilt u uw Hulco aanhangwagen laten onderhouden? Ook dat kan bij Van der Horst. De reparaties, aanpassingen, kleine en grote beurten kunnen uitvoerig door ons worden verzorgd. Maak gerust een afspraak en kies voor optimale veiligheid op de weg.

Heeft u interesse in Hulco aanhangwagens? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Hulco aanhangwagens leverbaar in regio Austerlitz voor jarenlang trouwe dienst
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index