Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ifor Williams paardentrailer

Ifor Williams paardentrailer: vervoer tot 4 paarden

Een Ifor Williams paardentrailer kopen voor het vervoeren van één of meerdere paarden of pony's? Kies dan voor veiligheid, betrouwbaarheid en comfortabel vervoeren en kies voor een Ifor Williams paardentrailer. Van der Horst is hét adres om een Ifor Williams paardentrailer te kopen. Wij zijn al vele jaren dealer van dit merk en bieden goede service. Als u met uw paard op transport gaat moet u volledig kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van een Ifor Williams paardentrailer. Mocht u onverhoopt toch een reparatie nodig hebben voor de paardentrailer, of een onderhoudsbeurt of een onderdeel, ook dat kan Van der Horst u bieden. Van Ifor Williams hebben wij het grootste assortiment van Ifor Williams onderdelen van Nederland. Wij hebben onder anderen de volgende onderdelen op voorraad in veel verschillende maten en uitvoeringen:

  • Afdek netten
  • Aluminium borden en traanplaten
  • Assen
  • Bladveren
  • Gasveren
  • Gereedschapkisten

Ifor Williams paardentrailer onderhouden

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken voor de paardentrailers van Ifor Williams. Daarom werken wij al vele jaren met deze fabrikant. Door het gebruik van onderdelen die aangeleverd worden door erkende leveranciers hebben alle Ifor Williams producten een constante goede kwaliteit. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit heeft ook een Ifor Williams paardentrailer onderhoud nodig. Onderhoud aan uw Ifor Williams paardentrailer kunnen wij voor u verzorgen. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij uiteraard alle onderdelen en zorgen wij ervoor dat uw Ifor Williams paardentrailer weer optimaal functioneert. Meer informatie? Bekijk ook eens de video van de Ifor Williams paardentrailer op ons YouTube kanaal. Neem dan contact met ons op.

Ifor Willams is meer dan paardentrailers

Ifor Williams is een toonaangevend merk op het gebied van paardentrailers maar zeker ook voor aanhangwagens. Het Britse merk produceert al meer dan 60 jaar aanhangwagens die de markt domineren. Kwaliteit en techniek worden gecombineerd met duurzaamheid om tot onderhoudsvriendelijke vervoersoplossingen te komen. Ifor Williams produceert dan ook vee- en paarderntrailers maar ook gesloten aanhangwagens, machine- en autotransporters, plateauwagens en kippers. De wagens en trailers van dit merk worden nog altijd in Groot-Britanië geproduceerd: Noord Wales. Van Der Horst is dan ook één van de offiële leveranciers in Nederland van deze aanhangwagens.

Bekijk de gehele Ifor Williams collectie

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ifor Williams paardentrailer voor vervoer van 1 tot 4 paarden
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index