Navigatie

Ifor Williams paardentrailer voor het vervoeren van 1 tot 4 paarden

Een Ifor Williams paardentrailer voor het vervoeren van 1 tot 4 paarden?

Een Ifor Williams paardentrailer kopen voor het vervoeren van één of meerdere paarden of pony's? Kies dan voor veiligheid, betrouwbaarheid en comfortabel vervoeren en kies voor een Ifor Williams paardentrailer. Van der Horst is hét adres om een Ifor Williams paardentrailer te kopen. Wij zijn al vele jaren dealer van dit merk en bieden goede service. Als u met uw paard op transport gaat moet u volledig kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van een Ifor Williams paardentrailer.

Waarom Ifor Williams?

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken voor de paardentrailers van Ifor Williams. Daarom werken wij al vele jaren met deze fabrikant. Door het gebruik van onderdelen die aangeleverd worden door erkende leveranciers hebben alle Ifor Williams producten een constante goede kwaliteit. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit heeft ook een Ifor Williams paardentrailer onderhoud nodig. Onderhoud aan uw Ifor Williams paardentrailer kunnen wij voor u verzorgen. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij uiteraard alle onderdelen en zorgen wij ervoor dat uw Ifor Williams paardentrailer weer optimaal functioneert. Meer informatie? Bekijk ook eens de video van de Ifor Williams paardentrailer op ons YouTube kanaal. Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap