Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Delfgauw

Ifor Williams paardentrailer zijn verkrijgbaar nabij Delfgauw

Altijd al een Ifor Williams paardentrailer willen kopen om uw paarden of pony's veilig en comfortabel mee te kunnen vervoeren? Profiteer van onze unieke service, prijzen en voordelen en kies voor een Ifor Williams paardentrailer van Van der Horst in de buurt van Delfgauw. Van der Horst is al vele jaren dealer van Ifor Williams en biedt een ruime keus aan met verschillende paardentrailers. Een Ifor Williams paardentrailer staat garant voor een kwalitatief hoogstaande trailer met een comfortabele opties voor het paard. Als u met uw paard op de weg gaat moet u volledig kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van een Ifor Williams paardentrailer. Van der Horst heeft een compleet aanbod kwalitatief hoogwaardige Ifor Williams paardentrailers in de showroom in de buurt van Delfgauw. Door het gebruik van onderdelen die aangeleverd worden door erkende leveranciers hebben alle Ifor Williams producten een constante goede kwaliteit. Hierdoor is een Ifor Williams paardentrailer uitgegroeid tot een bekend begrip in Delfgauw en omgeving.

Ifor Williams paardentrailer voor 1 of meerdere paarden

Ifor Williams paardentrailers zijn verkrijgbaar van 1 tot 4 paardentrailers in de buurt van Delfgauw. Het Duitse paardensportmagazine Cavallo heeft zeven verschillende paardentrailers uitgebreid getest op onder andere geluid, wegligging en remgedrag. De Ifor Williams paardentrailer kwam het beste uit de test. De Ifor Williams paardentrailers bieden voldoende hoogte aan paarden van normale grootte maar er zijn ook Ifor Williams paardentrailers die iets langer en breder zijn en hierdoor ideaal voor extra grote paarden. Bekijk deze paardentrailer in onze showroom, voor route informatie verwijzen wij graag naar de website.

Ifor Williams paardentrailer in verschillende modellen

Er zijn diverse modellen Ifor Williams paardentrailers leverbaar in de buurt van Delfgauw waaronder de HB403. Deze biedt een oplossing voor chauffeurs zonder B+E rijbewijs en een SUV is niet nodig om deze paardentrailer te trekken. De Ifor Williams paardentrailers zijn verkrijgbaar in de buurt van Delfgauw met een bruto laadvermogen van 1600 kg tot 3500 kg. Ifor Williams paardentrailers worden o.a. geleverd met:

  • Reservewiel
  • Aluminiumvloer met rubberen mat
  • Gesloten windbreker
  • Schuiframen
  • Bindogen
  • Panieksluitingen
  • Voordeur
  • Sterk neuswiel

Enkele opties zijn: deur-klep combinatie, diverse indelingen en opslagruimte in de windbreker.

Een Ifor Williams paardentrailer kopen in de buurt van Delfgauw? Wij hebben diverse Ifor Williams paardentrailers op voorraad in de buurt van Delfgauw. Bekijk een video van de Ifor Williams paardentrailer op ons YouTube kanaal. Neem contact op met Van der Horst als u geïnteresseerd bent in een Ifor Williams paardentrailer.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ifor Williams paardentrailer zijn verkrijgbaar nabij Delfgauw 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

NieuwsNieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!
Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer

Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index