Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Kippers om tijd te besparen tijdens het laden en lossen
Kippers

Kipper kopen doet u bij Van der Horst Aanhangwagens

Heeft u veel spullen om te laden of lossen en wilt u tijd besparen? Koop uw kipper bij Van der Horst. Onze kippers helpen u het laden en lossen makkelijker te maken. Wij maken het met onze kippers niet alleen gemakkelijker, maar ook vervoert u uw materialen hiermee op een veilige manier. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1948 bestaat en jarenlange ervaring heeft in het inkopen, verkopen en onderhouden van aanhangwagens en kippers. Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren monteurs die graag uw kipper repareren of onderhouden. Heeft u hulp nodig bij het kopen van een kipper? Wij geven u graag meer informatie of advies over een geschikt model voor uw situatie.

Van der Horst onderhoudt en repareert uw kipper

Naast de verkoop van kippers kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs hebben een ruime ervaring met onder andere de volgende montage en onderhoudsbeurten:

  • Boorden
  • Chassis
  • Herstel van polyesterschade
  • Huifopbouw
  • Koppeling
  • Trapschotbescherming

Bij ons kunt u ook terecht voor het aanbrengen van specifieke aanpassingen aan uw kipper. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 0348 – 471493. Onze monteurs geven u graag meer informatie.

Koop uw kipper bij Van der Horst

Van der Horst heeft een ruim aanbod aan kippers die perfect bij uw wensen en eisen aansluiten. Wilt u een kipper die snel en makkelijk in elkaar is te zetten of liever één die geschikt is om zware materialen te dragen? Voor beide wensen bieden we passende modellen aan. Onze kippers zijn voorzien van vele extra’s die bijdragen aan comfort en veiligheid op de weg. Wij verkopen diverse merken zoals onder andere Eduard en Hapert. Heeft u vragen over één van onze kippers of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Stuur een email naar info@horstbv.nl.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Kippers

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index