Navigatie

Kippers om tijd te besparen tijdens het laden en lossen

Kippers voor het laden en lossen koop je bij Van der Horst

Nieuwe kippers nodig voor professioneel gebruik? Of juist kipper nodig voor privé gebruik? Van der Horst is gespecialiseerd in het in- en verkopen van aanhangwagens en kippers. Daarnaast kunnen wij kippers ook onderhouden en repareren. Zoekt u een manier om het laden en lossen van goederen makkelijker te maken? Op een veilige en gemakkelijke manier materialen vervoeren? Kies dan voor één van de kippers van Van der Horst. Van der Horst heeft een ruim aanbod kippers die perfect bij uw wensen en eisen aansluiten.

Kippers van betrouwbare merken

Alle kippers zijn voorzien van vele extra’s die bijdragen aan comfort en veiligheid op de weg. Eén van de merken waar wij mee werken is Hapert. Hapert biedt een veilig en betrouwbaar assortiment aan met kippers. Bent u benieuwd naar de soorten kippers? Bekijk deze dan op onze website. De keuze voor de juiste kippers is afhankelijk van het doel waarvoor u deze wilt gebruiken en de werkzaamheden. Wij bieden daarom een ruim aanbod met kippers aan. Een lichte kipper nodig die u gemakkelijk en snel in kunt zetten? Of een kipper nodig die zware materialen kan dragen? Voor beide wensen bieden wij passende kippers. Heeft u vragen over kippers? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap