Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Kippers om tijd te besparen tijdens het laden en lossen
Kippers

Kippers om tijd te besparen tijdens het laden en lossen

Nieuwe kippers nodig voor professioneel gebruik? Of juist kipper nodig voor privé gebruik? Van der Horst is gespecialiseerd in het in- en verkopen van aanhangwagens en kippers. Daarnaast kunnen wij kippers ook onderhouden en repareren. Zoekt u een manier om het laden en lossen van goederen makkelijker te maken? Op een veilige en gemakkelijke manier materialen vervoeren? Kies dan voor één van de kippers van Van der Horst. Van der Horst heeft een ruim aanbod kippers die perfect bij uw wensen en eisen aansluiten. Ook voor montage, onderhouden en reparatie van kippers kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen wij specifieke aanpassingen aanbrengen op uw kipper. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring met onder andere de volgende montage en onderhoudsbeurten:

 • Koppeling
 • Chassis
 • Huifopbouw
 • Boorden
 • Trapschotbescherming
 • Herstel van polyesterschade

Kippers van betrouwbare merken bij Van der Horst

Alle kippers zijn voorzien van vele extra’s die bijdragen aan comfort en veiligheid op de weg. Eén van de merken waar wij mee werken is Hapert. Hapert biedt een veilig en betrouwbaar assortiment aan met kippers. Bent u benieuwd naar de soorten kippers? Bekijk deze dan op onze website. De keuze voor de juiste kippers is afhankelijk van het doel waarvoor u deze wilt gebruiken en de werkzaamheden. Wij bieden daarom een ruim aanbod met kippers aan. Een lichte kipper nodig die u gemakkelijk en snel in kunt zetten? Of een kipper nodig die zware materialen kan dragen? Voor beide wensen bieden wij passende kippers. Heeft u vragen over kippers? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Kippers

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index