Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Haarzuilens

Kippers in de regio Haarzuilens leverbaar uit voorraad

Tijd besparen tijdens het laden en lossen? Makkelijk en veilig goederen en materialen vervoeren? Wilt u een kipper kopen? Kom dan langs bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. in de buurt van Haarzuilens. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948 en uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse kippers merken, zoals Ifor Williams, Hapert en Henra. Indien u een keuze wilt maken tussen één van de kippers die wij verkopen vlakbij Haarzuilens zullen we bespreken met u voor welke doel en werkzaamheden u de kipper gaat gebruiken. Kippers moeten namelijk perfect aan uw wensen en eisen voldoen. Indien u geen geschikte kipper vindt in ons assortiment, kunnen wij de kippers aanpassen in onze werkplaats nabij Haarzuilens. Doordat wij gespecialiseerd zijn in speciaalbouw, is bijna alles mogelijk.

Kippers voor comfort en veiligheid

Bij het leveren van kippers aan vele klanten in de buurt van Haarzuilens staat veiligheid centraal. De kippers zijn voorzien van vele extra’s die bijdragen aan comfort en veiligheid op de weg. Om veiligheid te waarborgen is onderhoud van belang. Naast het verkopen van kippers in de buurt van Haarzuilens kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud en reparatie. We beschikken over een voorraad van losse onderdelen en accessoires zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Op onze website vindt u een greep uit de onderdelen die wij altijd op voorraad hebben. U wilt immers zo snel mogelijk over uw kipper beschikken in de regio Haarzuilens.

Kippers van Hapert verkrijgbaar in Haarzuilens

Eén van de merken waar wij mee werken is Hapert. Hapert biedt een veilig en betrouwbaar assortiment aan met kippers in de buurt van Haarzuilens. Op onze website ziet u de gehele Hapert kipper, namelijk de Hapert C en D achterwaartse kipper en de Hapert E en E FERRO 3 zijdige kipper. De Hapert E 3-zijdige kipper heeft de volgende eigenschappen:

  • Maten: 305 x 160 cm, 305 x 180 cm, 335 x 180 cm, 405 x 180 cm, 405 x 200 cm
  • Bruto laadvermogen: 2.700 tot 3.500 kg
  • Aantal assen: 2 of 3
  • 3 zijdig kippend
  • Elektrisch kippend met eigen accu of hand kippend

Optioneel is de Hapert E kipper leverbaar als multitransporter. De kipper is dan onder andere voorzien van oprijbalken.

Kippers van hoogwaardige kwaliteit

Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft jarenlang ervaring in het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte kippers in de buurt van Haarzuilens. Wij werken samen met vaste toeleveranciers die zich onderscheiden door de kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u meer informatie over het aanbod kippers in de buurt van Haarzuilens? Neem contact op met Van der Horst Aanhangwagens B.V. Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Kippers in de regio Haarzuilens leverbaar uit voorraad
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

NieuwsNieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!
Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer

Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index