Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Kippers in de regio Montfoort leverbaar uit voorraad
Montfoort

Kippers in de regio Montfoort leverbaar uit voorraad

Tijd besparen tijdens het laden en lossen? Makkelijk en veilig goederen en materialen vervoeren? Wilt u een kipper kopen? Kom dan langs bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. in de buurt van Montfoort. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948 en uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse kippers merken, zoals Ifor Williams, Hapert en Henra. Indien u een keuze wilt maken tussen één van de kippers die wij verkopen vlakbij Montfoort zullen we bespreken met u voor welke doel en werkzaamheden u de kipper gaat gebruiken. Kippers moeten namelijk perfect aan uw wensen en eisen voldoen. Indien u geen geschikte kipper vindt in ons assortiment, kunnen wij de kippers aanpassen in onze werkplaats nabij Montfoort. Doordat wij gespecialiseerd zijn in speciaalbouw, is bijna alles mogelijk.

Kippers voor comfort en veiligheid

Bij het leveren van kippers aan vele klanten in de buurt van Montfoort staat veiligheid centraal. De kippers zijn voorzien van vele extra’s die bijdragen aan comfort en veiligheid op de weg. Om veiligheid te waarborgen is onderhoud van belang. Naast het verkopen van kippers in de buurt van Montfoort kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud en reparatie. We beschikken over een voorraad van losse onderdelen en accessoires zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Op onze website vindt u een greep uit de onderdelen die wij altijd op voorraad hebben. U wilt immers zo snel mogelijk over uw kipper beschikken in de regio Montfoort.

Kippers van Hapert verkrijgbaar in Montfoort

Eén van de merken waar wij mee werken is Hapert. Hapert biedt een veilig en betrouwbaar assortiment aan met kippers in de buurt van Montfoort. Op onze website ziet u de gehele Hapert kipper, namelijk de Hapert C en D achterwaartse kipper en de Hapert E en E FERRO 3 zijdige kipper. De Hapert E 3-zijdige kipper heeft de volgende eigenschappen:

  • Maten: 305 x 160 cm, 305 x 180 cm, 335 x 180 cm, 405 x 180 cm, 405 x 200 cm
  • Bruto laadvermogen: 2.700 tot 3.500 kg
  • Aantal assen: 2 of 3
  • 3 zijdig kippend
  • Elektrisch kippend met eigen accu of hand kippend

Optioneel is de Hapert E kipper leverbaar als multitransporter. De kipper is dan onder andere voorzien van oprijbalken.

Kippers van hoogwaardige kwaliteit

Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft jarenlang ervaring in het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte kippers in de buurt van Montfoort. Wij werken samen met vaste toeleveranciers die zich onderscheiden door de kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u meer informatie over het aanbod kippers in de buurt van Montfoort? Neem contact op met Van der Horst Aanhangwagens B.V. Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Kippers | Montfoort

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index