Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Machinetransporters voor het vervoeren van machines
Machinetransporters

Machinetransporters voor het vervoeren van machines

Wilt u nieuwe machinetransporters om machines en kranen mee te kunnen vervoeren? Machines en kranen moeten veilig vervoerd kunnen worden. Machinetransporters van Van der Horst zijn hier uitermate geschikt voor. Van der Horst is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van aanhangwagens en machinetransporters. Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de verschillende soorten machinetransporters. Graag spelen wij in op de wensen van onze klanten en bieden wij passende machinetransporters voor verschillende doelen. Welke machinetransporters u ook kiest, deze verzekeren u van veiligheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Zeker wanneer u dagelijks gebruik maakt van machinetransporters is het belangrijk dat deze gemakkelijk te gebruiken zijn.

Machinetransporters passend bij uw vervoerswens

Voor elke vervoerswens bieden wij een passende aanhangwagen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij standaard machinetransporters aanbieden of een machinetransporter speciaal aangepassen aan uw wensen. Ons streven is een passend model vinden om uw machines op een veilige en gemakkelijke manier te kunnen vervoeren. Wilt u uw machinetransporter graag laten onderhouden of repareren? Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie van machinetransporters. Hierdoor kunnen wij naar uw wensen praktisch alle soorten montage, onderhoud en reparatie uitvoeren. Tevens kunnen wij specifieke aanpassingen aanbrengen op uw machinetransporters. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring met onder andere de volgende montage en onderhoudsbeurten:

 • Schade herstel
 • Schade taxatie
 • Verlichting
 • Assen
 • Hydrauliek
 • Oplooprem

Maak een afspraak met Van der Horst.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Machinetransporters

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index