Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Machinetransporters voor het vervoeren van machines
Machinetransporters

Machinetransporter kopen? Van der Horst is dé specialist op het gebied van machinetransporters

Heeft u een nieuwe machinetransporter nodig om uw machines en kranen mee te vervoeren? Van der Horst is de specialist op het gebied van machinetransporters. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van aanhangwagens en machinetransporters. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we u een passend advies kunnen geven over welk soort machinetransporter het beste bij uw situatie past. Van der Horst vindt het belangrijk dat deze voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Om hier zo goed mogelijk aan te kunnen voldoen verkopen we een ruim assortiment aan modellen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Als u kiest voor een machinetransporter van Van der Horst bent u verzekerd van veiligheid, gebruiksgemak en kwaliteit.

Bij Van der Horst koopt u een machinetransporter op maat

Van der Horst verkoopt diverse merken machinetransporters zoals Hapert en Hulco. Deze worden met standaard opties en maten geleverd. Machinetransporters worden voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt. Wij kunnen ons voorstellen dat soms de standaard machinetransporter niet voldoet aan uw wensen of dat deze net niet aansluit bij uw gebruiksdoel. Bij Van der Horst is het daarom ook mogelijk om een machinetransporter op maat te kopen.

Naast verkoop onderhouden en repareren wij machinetransporters en aanhangwagens. Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring in montage, onderhouden en reparatie. We hebben ruime ervaring met onder andere de volgende montage en onderhoudsbeurten:

  • Schade herstel
  • Verlichting
  • Assen
  • Hydrauliek
  • Oplooprem

Als het nodig is kunnen we ook specifieke aanpassingen aanbrengen op uw machinetransporter. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Machinetransporter kopen of advies nodig? Neem contact op met Van der Vorst

Heeft u advies nodig bij het kopen van een machinetransporter of wilt u er één kopen? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij kunnen u voorzien van een passend advies.  Stuur een email naar info@horstbv.nl of bel naar 0348 – 471493.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Machinetransporters

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index