Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Benthuizen

Machinetransporters verkrijgbaar in Benthuizen

Zoekt u een middel om machines te vervoeren? Werkt u dagelijks met shovels en kranen? Kom voor een compleet aanbod machinetransporters van de merken Hapert, Hulco en Ifor Williams naar Van der Horst Aanhangwagens B.V. vlakbij Benthuizen voor de grootste machinetransporter voorraad van Nederland! Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948, dat zich heeft gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van aanhangwagens en machinetransporters in de buurt van Benthuizen. Kwaliteit en service zijn kernwaarden bij onze dagelijkse bedrijfsvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klanten. Als u kiest voor één van de machinetransporters bij ons in de buurt van Benthuizen bent u verzekerd van:

 • Veiligheid
 • Stabiliteit
 • Gebruiksgemak
 • Multifunctionaliteit
 • Optimaal laadvermogen

Wilt u een machinetransporter kopen? Bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. nemen we uitgebreid de tijd voor u.

Machinetransporters leverbaar in diverse maten

Van der Horst Aanhangwagens B.V. biedt machinetransporters aan in de buurt van Benthuizen in verschillende maten en gewichten. Voor elke vervoerswens bieden wij een passende aanhangwagen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij standaard machinetransporters aanbieden of een machinetransporter speciaal aangepast aan uw wensen. Wij hebben een breed assortiment beschikbaar voor uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Doordat we naast onze dealerschap van diverse merken ook speciaalbouw doen, is bij ons praktisch alles mogelijk. Wanneer u bij ons langs komt, bespreken we uw wensen zodat we u kunnen voorzien van passend advies. Tevens kunnen we voorbeelden laten zien van machinetransporters in de buurt van Benthuizen. Ons streven is een passend model vinden om uw machines op een veilige en gemakkelijke manier te kunnen vervoeren.

Machinetransporters van Ifor Williams tevens verkrijgbaar in Benthuizen

De bekendste en sterkte machinetransporters die wij verkopen in de buurt van Benthuizen is de Ifor Williams GH, GX en GP machinetransporter. Wij bieden Ifor Williams machinetransporters in de buurt van Benthuizen aan van verschillende types. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit:

 • types
 • laadvermogen van 2.700 of 3.500 kg
 • lengtes
 • breedtes
 • laadhoogtes
 • 2 of 3 assen

Welk type u ook kiest, de Ifor Williams is zeer sterk gebouwd en heeft zeer sterke assen. De Ifor Williams machinetransporter is standaard voorzien van oprijbalken of oprijklep met geïntegreerde steunpoten, reservewiel, bindogen en graafbaksteun. Ook kunt u andere extra opties kiezen.

Machinetransporters informatie

Wilt u meer informatie over de machinetransporters die wij verkopen in de buurt van Benthuizen? Benieuwd naar de prijzen, modellen een aanbiedingen? Neem contact met ons op of kom langs bij onze vestiging. Op onze website vindt u meer informatie over de machinetransporters die wij verkopen in de buurt van Benthuizen. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen van machinetransporters.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Machinetransporters verkrijgbaar in Benthuizen 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

NieuwsNieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!
Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer

Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index