Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Machinetransporters verkrijgbaar in IJsselstein 
IJsselstein

Machinetransporters verkrijgbaar in IJsselstein

Zoekt u een middel om machines te vervoeren? Werkt u dagelijks met shovels en kranen? Kom voor een compleet aanbod machinetransporters van de merken Hapert, Hulco en Ifor Williams naar Van der Horst Aanhangwagens B.V. vlakbij IJsselstein voor de grootste machinetransporter voorraad van Nederland! Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948, dat zich heeft gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van aanhangwagens en machinetransporters in de buurt van IJsselstein. Kwaliteit en service zijn kernwaarden bij onze dagelijkse bedrijfsvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klanten. Als u kiest voor één van de machinetransporters bij ons in de buurt van IJsselstein bent u verzekerd van:

 • Veiligheid
 • Stabiliteit
 • Gebruiksgemak
 • Multifunctionaliteit
 • Optimaal laadvermogen

Wilt u een machinetransporter kopen? Bij Van der Horst Aanhangwagens B.V. nemen we uitgebreid de tijd voor u.

Machinetransporters leverbaar in diverse maten

Van der Horst Aanhangwagens B.V. biedt machinetransporters aan in de buurt van IJsselstein in verschillende maten en gewichten. Voor elke vervoerswens bieden wij een passende aanhangwagen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij standaard machinetransporters aanbieden of een machinetransporter speciaal aangepast aan uw wensen. Wij hebben een breed assortiment beschikbaar voor uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Doordat we naast onze dealerschap van diverse merken ook speciaalbouw doen, is bij ons praktisch alles mogelijk. Wanneer u bij ons langs komt, bespreken we uw wensen zodat we u kunnen voorzien van passend advies. Tevens kunnen we voorbeelden laten zien van machinetransporters in de buurt van IJsselstein. Ons streven is een passend model vinden om uw machines op een veilige en gemakkelijke manier te kunnen vervoeren.

Machinetransporters van Ifor Williams tevens verkrijgbaar in IJsselstein

De bekendste en sterkte machinetransporters die wij verkopen in de buurt van IJsselstein is de Ifor Williams GH, GX en GP machinetransporter. Wij bieden Ifor Williams machinetransporters in de buurt van IJsselstein aan van verschillende types. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit:

 • types
 • laadvermogen van 2.700 of 3.500 kg
 • lengtes
 • breedtes
 • laadhoogtes
 • 2 of 3 assen

Welk type u ook kiest, de Ifor Williams is zeer sterk gebouwd en heeft zeer sterke assen. De Ifor Williams machinetransporter is standaard voorzien van oprijbalken of oprijklep met geïntegreerde steunpoten, reservewiel, bindogen en graafbaksteun. Ook kunt u andere extra opties kiezen.

Machinetransporters informatie

Wilt u meer informatie over de machinetransporters die wij verkopen in de buurt van IJsselstein? Benieuwd naar de prijzen, modellen een aanbiedingen? Neem contact met ons op of kom langs bij onze vestiging. Op onze website vindt u meer informatie over de machinetransporters die wij verkopen in de buurt van IJsselstein. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en onderdelen van machinetransporters.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Machinetransporters | IJsselstein

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index