Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Machinetransporters verkrijgbaar in Utrecht 
Utrecht

Machinetransporter op maat in Utrecht 

Een machinetransporter op maat maakt het vervoer van machines een stuk eenvoudiger en veiliger. Van der Horst Aanhangwagens bv voorziet in allerlei soorten aanhangwagens, waaronder de multitransporter of dieplader waar u naar op zoek bent. Een machinetransporter kopen betekent dat u in het bezit komt van een machinetransporter van de bekende merken: 

Vergelijk de machinetransporters onderling of vraag direct een offerte bij ons aan. Met onze scherpe prijsstelling en goede kennis van zaken, maakt u straks gebruik van een robuuste dieplader voor al uw machinetransport. 

Waarom een machinetransporter bij het vervoeren van machines? 

De specifieke eigenschappen van een machinetransporter laten direct zien waarom dit een goede keuze is voor het vervoeren van uw hoogwerkers, shovels, minikranen en dergelijke. Onze machinetransporters zijn voorzien van zwaardere constructie laadvloer en een kleinere oprijhoek. Wel zo handig bij het plaatsen van zwaargewicht machines op onze multitransporter, zoals de machinetransporter ook wel wordt genoemd. 

Denk niet te licht over het vervoeren van uw machinepark. Een normale aanhanger voldoet niet, als het gaat om transport voor machines. De oprijhoogte is hier namelijk helemaal niet op afgestemd. De kans is daarom aanwezig dat u met een standaard aanhanger schade veroorzaakt aan uw dure apparatuur. Voorkom ongelukken en schade aan uw machines door te kiezen voor veilig transport van machines inclusief de door u gewenste onderdelen.  

Onderdelen kopen bij machinetransporters 

Sta eens stil bij de machines die u in Utrecht gaat vervoeren met een machinetransporter, dan weet u direct welke onderdelen u hierbij nodig heeft. We hebben een grote voorraad die varieert in uitvoeringen en maten. Lieren, rollagers, steunpoten of oprijbalken zijn zomaar wat voorbeelden. Twijfelt u over de benodigdheden voor het veilig vervoeren van uw shovel of minikraan? We helpen u graag. Neem in dat geval even contact met ons op voor hulp en ondersteuning.  

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Machinetransporters | Utrecht

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index