Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Een machinetransporter kopen in Woerden 
Woerden

Een machinetransporter kopen in Woerden 

Als totaalaanbieder van aanhangwagens en paardentrailers voorzien we met regelmaat klanten van een machinetransporter op maat. Het succes van een dieplader of multitransporter laat zich goed verklaren. Het is een type aanhangwagen dat is voorzien van kleine oprijhoek en een zwaardere laadvloer. Bij uitstek geschikt voor het transport van machines als minikranen, shovels of hoogwerkers. Benieuwd wat we voor u in petto hebben op het gebied van machinetransporters op maat? 

Merken machinetransporters 

Veiligheid en gebruiksgemak staat bij het transport van machines voorop. Met ons assortiment machinetransporters van Hapert, Hulco en Ifor Williams heeft u volop keuze uit aanhangwagens die uw machines probleemloos helpen vervoeren. Heeft u een maatwerk aanhanger bij ons gekocht, dan zien we u graag terug voor onderhoud machinetransporter. Samen zorgen we ervoor dat u op elk moment onbezorgd de weg opgaat met een machinetransporter die u bij Van der Horst Aanhangwagens bv koopt. Vraag ons om een gratis offerte en laat onze scherpe prijzen en service u overtuigen. Als RDW-erkend bedrijf doet u zorgeloos zaken met ons. 

Veilig vervoer van shovels en minikranen 

Het vervoeren van machines is een serieuze aangelegenheid. Behalve betrouwbaarheid en veiligheid is het gebruik van passende onderdelen voor uw machinetransporter in Woerden minstens zo belangrijk. We horen graag waarvoor u de machinetransporter gaat inzetten. Met de informatie die u ons geeft, weten we tot in detail welke aanhangwagen aan uw gebruik voldoet. Kom met ons in contact voor ondersteuning en hulp bij het maken van de juiste keuze.   

Machinetransporter leasen 

Hoewel onze aanhangwagens scherp geprijsd zijn, is het mogelijk dat uw voorkeur uitgaat naar het leasen van een machinetransporter. Vul het gewenste bedrag in en u ziet direct wat uw maandlasten zijn. Vragen over het aanvragen van een lease machinetransporter in Woerden en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.  

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Machinetransporters | Woerden

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index