Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Merk aanhangwagen prijzen

Nieuw of gebruikte aanhangwagen kopen voor scherpe prijzen bij Van Der Horst Aanhangwagens

Wilt u graag een nieuwe of gebruikte aanhangwagen kopen van een bepaald merk? Verzekerd zijn van de beste prijs kwaliteit verhouding? Voor aanhangwagens voor de beste prijzen moet u beslist bij Van Der Horst Aanhangwagens zijn. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een overzichtelijke website met een gevarieerd aanbod aanhangwagens van verschillende merken en de beste prijzen. Snel een aanhangwagen nodig? Doordat wij meer dan 300 aanhangwagens op voorraad hebben kunnen wij deze vrijwel direct leveren. Bent u nog niet op zoek naar een specifiek model of merk? Op onze website kunt u makkelijk verschillende merken en modellen bekijken. Ook geven onze enthousiaste vakmensen graag advies.

Aanhangwagen prijzen en aantrekkelijke acties

Zoekt u een aanhangwagen voor een scherpe prijs van het merk Hapert? Of altijd al een aanhangwagen willen hebben van Anssems? Bekijk dan onze website. Hier vindt u interessante aanhangwagen acties van verschillende merken zoals:

Heeft u bepaalde of speciale wensen? Wij houden ons ook bezig met speciaalbouw. Mede hierdoor is bij ons bijna alles mogelijk.

Van Der Horst Aanhangwagens levert top merken voor de beste prijzen

Van Der Horst Aanhangwagens staat bekend om de scherpe prijzen, acties en kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens. Het voordeel van onze ruime voorraad is dat u nooit lang hoeft te wachten. Wilt u een nieuwe of tweedehands aanhangwagen of paardentrailer en wilt u uw oude aanhanger daarvoor inruilen voor een goede prijs? Dat kan ook bij Van Der Horst Aanhangwagens. Wij vinden het belangrijk onze klanten in hun wensen te voorzien met een geschikte aanhangwagen. Meer informatie? Bekijk onze website of kom gerust langs.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Nieuw of gebruikte aanhangwagen kopen voor scherpe prijzen bij aanhangwagen-kopen.com
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index