Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Multitransporters leverbaar in Gouda
Gouda

Plateauwagen kopen in Gouda 

Een plateauwagen of multitransporter nodig in Gouda? Als specialist in aanhangwagens en trailers bieden wij u volop keuze uit maatwerk multitransporters, onderdelen multitransporter en onderhoud. Goederenvervoer in een open aanhanger vraagt om een specifieke aanpak. Een multitransporter kopen is de eerste stap om veilig de weg op te aan met uw eigendom. Dit type plateauwagen heeft oprijplaten. Doordat de wielen zich onder de aanhangerbak bevinden, is het een stabiele en handzame aanhanger voor goederentransport. 

Goederentransport met maatwerk multitransporter 

Gebruik een plateauwagen in Gouda voor al uw ritten en kom in het bezit van de multitransporter die u voor ogen heeft. Wij zijn RDW-erkend bieden een assortiment aanhangwagens van vooraanstaande merken, waaronder: 

  • Hapert 
  • Ifor Williams 
  • Eduard 
  • Henra 

Welke afmeting en merk aanhangwagen voor uw situatie passend is, wordt vooral bepaald door de wensen die u heeft op het gebied van laadvermogen en vervoer. Gelukkig weten onze medewerkers vol enthousiasme alles te vertellen over onze aanhangwagens en de geschiktheid voor uw vervoersvraag. Maak gebruik van onze kennis en voorkom teleurstelling na aankoop. Wilt u weten tegen welke lage prijs u in het bezit komt van zo’n prachtige multitransporter? Vraag een gratis offerte bij ons aan of kom direct met ons in contact.  

Multitransporter met onderdelen kopen 

Welk formaat aanhangwagen u ook bij ons in Gouda koopt, we hebben de meeste onderdelen gewoon voor u op voorraad. Uw goederen vastzetten met spanbanden of uw multitransporter voorzien van koppelingssloten en veilige verlichting? Laat dat met een gerust hart over aan Van der Horst Aanhangwagens bv, uw betrouwbare leverancier van aanhangwagens en paardentrailers.  

Aanbieding plateauwagen 

Betaal niet teveel en neem eerst een kijkje bij onze aanbiedingen. Met regelmaat hebben wij een aanhangwagens, trailers en multitransporters voor een nog lagere prijs beschikbaar. Bespaar op de aanschaf en creëer direct financiële ruimte voor de onderhoudsbeurt en de benodigde onderdelen. 

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Multitransporters | Gouda

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index