Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Multitransporter kopen in Utrecht 
Utrecht

Multitransporter kopen in Utrecht 

Kies voor gemak bij het vervoeren van goederen en schaf vandaag nog een multitransporter bij ons aan. Met wielen onder de bak van de aanhangwagen wordt laden en lossen u een stuk makkelijker gemaakt. Dit type aanhangwagen kunt u zien als een plateauwagen met extra opties. De maatwerk multitransporters zijn namelijk uitgevoerd met oprijplaten. Dit maakt het kopen van een multitransporter in Utrecht wel heel aantrekkelijk. Afhankelijk van het type multitransporter dat u kiest, zitten de oprijplaten onder de wagen in een cassette of is uw aanhangwagen uitgevoerd met een oprijklep. 

Plateauwagen voor goederentransport 

Hoe kiest u de juiste multitransporter en onderdelen multitransporter bij Van der Horst Aanhangwagens bv? Begin met het in kaart brengen van uw transport. Wat heeft u nodig om uw goederen snel en veilig te vervoeren? Buig u over de afmeting en het laadvermogen dat u zoekt en kies vervolgens uw favoriete plateauwagen uit de merken: 

  • Eduard 
  • Henra 
  • Hapert 
  • Ifor Williams 

Voor advies of een gratis offerte vragen wij u met ons in contact te komen. Onze medewerkers begeleiden u in het traject van oriëntatie tot de aanschaf van uw multitransporter.  

Onderdelen mulitransporter 

Voor elke aanhanger, groot en klein hebben we onderdelen op voorraad. Zet uw goederen vast met spanbanden, zorg voor goede verlichting en vergeet niet om koppelingssloten te kopen tijdens de aanschaf van uw multitransporter. Bezuinig niet op het vervoer van uw goederen en laat niets aan het toeval over. Pas als uw eigen vervoermiddel en de multitransporter in Utrecht aan alle veiligheidseisen voldoen, is de rit die u voor de boeg heeft veilig. 

Montage en onderhoud laten uitvoeren 

Wij houden ons weliswaar bezig met de verkoop van aanhangwagens en paardentrailers, maar u kunt ook gebruikmaken van onze expertise voor de montage en het onderhoud van uw multitransporter in Utrecht. Laat weten hoe wij u kunnen helpen en neem contact op met onze medewerkers.  

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Multitransporters | Utrecht

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index