Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Multitransporters leverbaar in Woerden
Woerden

Plateauwagen of multitransporter kopen in Woerden? 

Een aanhanger die is afgestemd op uw vervoer, maakt een geolied transport van goederen mogelijk. Met een multitransporter of plateauwagen in Woerden heeft u een aanhangwagen met wielen onder aan de bak die bijdragen aan de stabiliteit van de aanhanger. De multitransporters zijn bij ons verkrijgbaar van merken die hun goede naam graag hoog houden. Het merk Eduard biedt een multitransporter met 2 assen en een bruto laadvermogen van 2000 tot maar liefst 3500 kilo. Ifor Williams biedt met de LM-serie diverse multitransporters met 2 of 3 assen en een laadvermogen variërend van 2600 tot 3500 kg.  

Multitransporter kiezen 

Kies aan de hand van uw voorkeur, het gebruik, uw budget en de goederen vandaag nog ideale multitransporter. Het maken van een keuze kan lastig zijn en dat begrijpen we. We staan voor u klaar om samen met u te kijken wat in uw situatie de beste optie is. Neemt u hiervoor even contact met ons op?  Is de juiste keuze gemaakt, dan doet u er goed aan alle onderdelen multitransporter mee te bestellen. Zo staat u niets in de weg om veilig op pad te gaan naar het adres van bestemming.  

Offerte voor multitransporter  

De prijs voor een maatwerk multitransporter is bij ons sowieso scherp en dat ervaart u direct na uw offerteaanvraag. Daarnaast hebben we regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, waardoor het kopen van een multitransporter in Woerden nog net even wat voordeliger uitpakt. Bij de aanbiedingen vindt u ook andere aanhangwagens en paardentrailers. Ons aanbod multitransporters wisselt met regelmaat.  

Contact opnemen 

Wilt u zeker weten dat uw ideale plateauwagen op voorraad is? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Geef in het opmerkingenveld aan welk type multitransporter u wilt kopen, dan zorgen wij ervoor dat deze op het gewenste moment voor u klaarstaat. Service en betrouwbaarheid zijn bij ons standaard. 

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Multitransporters | Woerden

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index