Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Onderhoud en reparatie aan uw paardentrailer? Van der Horst voert het uit
Onderhoud en reparatie

Van der Horst, dé onderhoud specialist van uw aanhangwagen of paardentrailer

Wilt u verzekerd zijn van optimale veiligheid op de weg met uw aanhangwagen of paardentrailer? Kom naar Van der Horst, dé onderhoud specialist van uw aanhangwagen of paardentrailer. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Ons team bestaat uit ervaren en gediplomeerde monteurs die uw aanhangwagen of paardentrailer onderhouden of repareren. Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit en een snelle service tegen een scherpe prijs. Is uw aanhangwagen kapot? Werkt het licht niet? Of heeft u regelmatig zachte banden? Neem dan contact met ons op en we repareren uw aanhangwagen of paardentrailer snel en vakkundig.

Onderhoud en reparatie bij Van der Horst

Wilt u dat uw aanhangwagen of paardentrailer een langere levensduur heeft? Goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Wij raden u aan om tijdig een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt om problemen te voorkomen. Als u er op tijd bij bent zijn de kosten vaak lager dan wanneer u wacht tot er iets kapot. De kans is dan groter dat er ook nog andere dingen beschadigd zijn.

Naast onderhoud en reparatie biedt Van der Horst een keuring van uw aanhangwagen of paardentrailer aan. Hierbij worden ze gecontroleerd op een aantal kritische punten:

  • Chassis
  • Huifopbouw
  • Boorden
  • Trapschotbescherming
  • Taxatierapporten van verzekeringen
  • Herstel van polyesterschade

Neem contact op met Van der Horst voor onderhoud en reparatie

Bij Van der Horst kunt u niet alleen terecht voor reparatie, onderhoud en een keuring, maar ook voor onderdelen. Heeft u een bepaald onderdeel nodig? Bekijk op onze website of we deze kunnen leveren. Staat het betreffende onderdeel er niet tussen? Neem contact met ons op we kijken samen met u of we het kunnen bestellen. U kunt ons bereiken op 0348 – 471493 of stuur een email naar info@horstbv.nl. We staan u graag te woord.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Onderhoud en reparatie

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index