Navigatie

Onderhoud en reparatie aan uw paardentrailer? Van der Horst voert het uit

Onderhoud en reparatie aan uw paardentrailer? Van der Horst voert het uit

Verzekerd zijn van optimale veiligheid op de weg met uw aanhangwagen of paardentrailer? De levensduur van uw aanhangwagen verlengen? Maak dan een afspraak voor onderhoud en reparatie met Van der Horst. Van der Horst is dé specialist op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en hét aangewezen adres wanneer deze onderhoud en reparatie nodig hebben. Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren monteurs die jaren werkzaam zijn in onderhoud en reparatie aan aanhangwagens. Is uw aanhangwagen kapot? Werkt het licht niet? Of zijn de banden regelmatig zacht? Maak dan een afspraak voor reparatie.

Onderhoud aanhangwagens

Om deze problemen te voorkomen raden wij aan tijdig te kiezen voor een onderhoudsbeurt. Onderhoud en reparatie aan aanhangwagens is onmisbaar. Naast onderhoud en reparatie van aanhangwagens is een keuring van belang. Hierbij wordt de aanhangwagen op een aantal kritische punten gecontroleerd. Maar ook controle, reparatie en onderhoud aan de koppeling, chassis, huifopbouw, boorden, trapschotbescherming, taxatierapporten van verzekeringen en herstel van polyesterschade behoren tot onze diensten. Heeft u een bepaald onderdeel nodig? Bekijk dan of wij deze kunnen leveren. Meer informatie over onderhoud en reparatie aan aanhangwagens? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Snel contact opnemen

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

Met de sterke bladveer assen (paraboolvering) heeft u nooit meer last van kromme assen.

Copyright © van der Horst Aanhangwagens BV 2017 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Sitemap