Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Brielle

Onderhoud en reparatie voor aanhangwagens in regio Brielle door Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Wilt u de levensduur van uw aanhangwagen verlengen? De verkeersveiligheid bevorderen? Maak dan een afspraak voor onderhoud en reparatie voor aanhangwagens in de buurt van Brielle met Van der Horst Aanhangwagens B.V. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van aanhangwagens in de buurt van Brielle. Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren monteurs die jaren werkzaam zijn in onderhoud en reparatie aan aanhangwagens in de buurt van Brielle. Door de kennis en ervaring kunnen wij alle soorten reparaties en onderhoud uitvoeren. Wilt u niet voor onaangename verassingen komen te staan? Pech op de weg voorkomen? Maak tijdig een afspraak voor onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers in de buurt van Brielle met Van der Horst Aanhangwagens B.V. Graag zorgen wij ervoor dat uw aanhangwagen en trailer in optimale conditie is.

Keuren, onderhoud en reparatie, diensten verkrijgbaar in Brielle

Naast onderhoud en reparatie van aanhangwagens in de buurt van Brielle is een keuring van belang. Hierbij wordt de aanhangwagen op een aantal kritische punten gecontroleerd. Hierbij kunt u denken aan de verlichting, remmen en algehele werking. Wanneer er beginnende gebreken optreden kunnen deze tijdig worden voorkomen. Dit voorkomt dure reparaties in de toekomst. Daarnaast draagt het bij aan veiligheid en continuïteit.

Diensten zoals onderhoud en reparatie voor u beschikbaar in Brielle 

Indien u ons inschakelt voor onderhoud en reparatie van aanhangwagens in de buurt van Brielle kunnen wij de volgende werkzaamheden verrichten en onderdelen testen:

  • Schadeherstel
  • Verlichting
  • Assen
  • Hydrauliek
  • Oplooprem
  • Remmen

Maar ook controle, reparatie en onderhoud aan de koppeling, chassis, huifopbouw, boorden, trapschotbescherming, taxatierapporten van verzekeringen en herstel van polyesterschade behoren tot onze diensten. Indien u besluit om zelf uw aanhangwagen te repareren, dan kunt ook bij ons terecht voor onderdelen en accessoires in de buurt van Brielle.

Afspraak voor onderhoud en reparatie in de regio Brielle

De onderhoud en reparatie van aanhangwagens in de buurt van Brielle is noodzakelijk om de conditie ervan optimaal te houden. Met onderhoud en reparatie van aanhangwagens in de buurt van Brielle voorkomt u onverwachte problemen en kunt u optimaal gebruik maken van uw aanhangwagen. Maak een afspraak voor onderhoud en reparatie van aanhangwagens in de buurt van Brielle met Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Onderhoud en reparatie aan aanhangwagens in de buurt van Brielle door Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2019 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index