Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Paardentrailer

Paardentrailer kopen voor het vervoer van uw paarden?

Bij Van der Horst bieden we verschillende paardentrailers voor het veilig vervoeren van uw paarden. Met een paardentrailer vervoert u één of meerdere paarden afhankelijk van uw situatie. Van der Horst biedt u een paardentrailer of u nu één of meerdere paarden wilt vervoeren. De merken paardentrailers die wij aanbieden zijn:

Naast een paardentrailer zijn we bij Van der Horst ook gespecialiseerd in losse onderdelen rondom een paardentrailer. Heeft u bijvoorbeeld een remkabel, spanband of afdek net nodig? Dat is geen probleem bij Van der Horst.

Advies nodig voor een paardentrailer?

Heeft u geen idee welke paardentrailer het best bij uw wensen past? Bij Van der Horst zijn we gespecialiseerd in aanhangwagens en paardentrailers. Het team bij Van der Horst heeft veel ervaring met verschillende paardentrailers en kan met deze kennis u voorzien van een paardentrailer naar wens. Er zijn vele mogelijkheden tijdens het kopen van een paardentrailer en wij begrijpen dat elke situatie anders is. Het transport van uw paard moet namelijk altijd netjes en veilig gebeuren en hiervoor heeft u een paardentrailer nodig die aansluit bij uw persoonlijke behoeften. Bekijk het assortiment voor de mogelijkheden of neem contact met ons op om vrijblijvend advies in te winnen voor een paardentrailer naar wens.

Onderhoud aan uw paardentrailer

Bent u al in het bezit van een paardentrailer en heeft deze paardentrailer een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Ook dan bent u bij Van der Horst aan het juiste adres. Doordat Van der Horst werkt met ervaren monteurs, kunnen wij het probleem aan uw paardentrailer verhelpen. Van der Horst biedt naast onderhoud een ruim assortiment aan losse onderdelen waarmee onze monteurs of u zelf uw paardentrailer kunt repareren en onderhouden. Wij snappen dat een paardentrailer een investering is en uw paard veilig vervoerd moet kunnen worden en leveren daarom alleen de allerbeste service voor u en uw paard.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Paardentrailer

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index