Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Paardentrailer voor comfortabel en veilig vervoeren van uw paard
Paardentrailer

Paardentrailer voor comfortabel en veilig vervoeren van uw paard

Is het tijd voor een nieuwe paardentrailer? Zoekt u een paardentrailer? Uiteraard wilt u het beste voor uw paard. Vervoeren moet op een veilige en rustige wijze gaan. Van der Horst biedt op het gebied van transport alleen het beste. Door het grote aanbod trailers zal u bij een bezoek aan onze showroom direct tegen een geschikt model aanlopen. Wilt u een gebruikte paardentrailer? Of liever een nieuwe paardentrailer kopen? Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar. Elke paardentrailer die u bij ons vindt is anders. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden treft u op onze website een aantal voorbeelden met trailers. Welke paardentrailer u ook kiest, ze voldoen allemaal aan de strengste eisen en zijn zo ingericht dat uw paard er comfortabel en veilig mee vervoerd kan worden.

Paardentrailer biedt plezier voor ruiter en paard

Het kopen van een paardentrailer bij Van der Horst vraagt om de nodige zorg en aandacht. Deze investering moet jarenlang meegaan en comfort bieden tijdens transport. Bij het kiezen van een paardentrailer staan de volgende vragen centraal:

 • Hoeveel paarden wilt u vervoeren?
 • Wat mag uw auto trekken?
 • Wilt u een zadelkast?
 • Welke kleur vindt u mooi?
 • Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk?
 • Welk materiaal wenst u?

Graag geven we over al deze vragen advies. Ons doel is een paardentrailer te verkopen voor jarenlang plezier voor ruiter en paard. Bekijk onze website voor de meest nieuwe modellen, aanbiedingen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Paardentrailer

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index