Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Paardentrailer verkrijgbaar in Biest-Houtakker 
Biest-Houtakker

Paardentrailer verkrijgbaar in Biest-Houtakker

Is het tijd voor een nieuwe paardentrailer? Zoekt u een paardentrailer in de omgeving van Biest-Houtakker? Uiteraard wilt u het beste voor uw paard. Vervoeren moet op een veilige en rustige wijze gaan. Van der Horst biedt op het gebied van transport alleen het beste. Door het grote aanbod trailers zal u bij een bezoek aan onze showroom direct tegen een geschikt model aanlopen. Wilt u een gebruikte paardentrailer? Of liever een nieuwe paardentrailer kopen in de buurt van Biest-Houtakker? Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar. Elke paardentrailer die u bij ons vindt in de buurt van Biest-Houtakker is anders. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden treft u op onze website een aantal voorbeelden met trailers. Welke paardentrailer u ook kiest in de buurt van Biest-Houtakker, ze voldoen allemaal aan de strengste eisen en zijn zo ingericht dat uw paard er comfortabel en veilig mee vervoerd kan worden.

Paardentrailer advies

Het kopen van een paardentrailer in de buurt van Biest-Houtakker bij Van der Horst vraagt om de nodige zorg en aandacht. Deze investering moet jarenlang meegaan en comfort bieden tijdens transport. Bij het kiezen van een paardentrailer in de buurt van Biest-Houtakker staan de volgende vragen centraal. Hoeveel paarden wilt u vervoeren? Wat mag uw auto trekken? Wilt u een zadelkast? Welke kleur vindt u mooi? Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Welk materiaal wenst u? Graag geven we over al deze vragen advies. Ons doel is een paardentrailer in de buurt van Biest-Houtakker te verkopen voor jarenlang plezier voor ruiter en paard.

Paardentrailer merken

Veilig transport van uw paarden is belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met goede fabrikanten. Als u een paardentrailer wilt kopen in de buurt van Biest-Houtakker kunt u bij ons kiezen uit:

  • Atec
  • Henra
  • Cheval Liberte
  • Humbaur
  • Ifor Williams

Bij Van der Horst treft u een groot assortiment met modellen en opties. Heeft u een geschikte paardentrailer gevonden in de buurt van Biest-Houtakker? Beschikt deze niet over een zadelkast? Geen probleem, wij bouwen deze er voor u in. Maak vandaag nog een afspraak.

Paardentrailer onderhoud

Ook voor het onderhoud aan uw paardentrailer bent u bij ons in de buurt van Biest-Houtakker aan het juiste adres. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we o.a. de remmen, verlichting, banden, bodem en wanden. Kortom: wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt met uw paardentrailer in Biest-Houtakker en omgeving. Graag tot ziens bij Van der Horst.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Paardentrailer | Biest-Houtakker

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index